vas pill 70

♥ Ovis szülői értekezleten megismerkedni Kismanó óvónénijeivel, és konstatálni, hogy nekem szeptembertől már két nagy ovis fiam lesz! (És egy újszülött kislányom, ami ugyancsak nem elhanyagolható tény!)

♥ Tökmaggal minden rendben volt a szokásos ultrahang vizsgálatokon, rohamléptekben növekszik – már 1,7 kg! Ennek a súlynak minden grammját érzem, amikor mocorog…

♥ Tesóm esküvőjére különféle meglepetéseket kieszelni és mindenféle kreatív feladatokat megoldani – nem kicsit voltam frusztrált, hogy minden jól menjen, de közben örömöt is okozott a készülődés! 🙂 Kiemelném a képen látható saját készítésű menyasszonyi csokrot, amire nagyon büszke vagyok. 😀

♥ Utolsó ovis nap után hazamenni a gyerekekkel, akikben most körvonalazódik, hogy itt a nyár! (Kismanó nagyon cuki, mert ettől függetlenül állandóan azt kérdezgeti szomorú szemekkel, hogy mikor jön már a karácsony…) Az óvónéniknek készítettünk egy kis búcsúajándékot is: egy csokor kertben szedett levendula, natúr szappan, kis dekorcsipesz, és Nagymanó által aláírt papírkából összeállított csomagocskát kaptak.

Egy kis kitérő: nem nagyon fogtam fel eddig, hogy a gyerekek nyári szünete milyen behatással lesz a blog mindennapjaira. Most kezdem csak kapizsgálni. A bejegyzések gyakorisága sajnos mindenképp csökkenni fog, mert képtelenség két ilyen elven kópé mellett napközben írni. Este meg a kis Tökmagnak köszönhetően mondom be aránylag korán az unalmast…

6. házassági évfordulónkat ünnepelni Férjjel az év leghosszabb „napján”, mely pontosan húgomék esküvőjének napjával egyezik, és „régi” fotókat nézegetni. ♥ Micsoda meglepetés volt, amikor mi is kaptunk egy saját tortát a lagzin! Nagyon meghatódtam! ♥

♥ Ugyanezen a napon látta meg a napvilágot Férj unokatestvérének kislánya, akiért már napok óta nagyon izgultunk. Ennél nagyobb öröm nincs is az életben! Most tudatosult bennem, hogy mennyire várom már, hogy én is a kezemben tarthassam Tökmagot.

Esküvői örömök: rég nem látott arcok, rokonokkal és barátokkal beszélgetés, elérzékenyülés (és ilyenkor egyáltalán nem ciki, mert mindenki trombitál a papír zsebkendőbe), nosztalgiázás (milyen jó is volt hat évvel ezelőtt, amikor mi mondtuk ki az igent), gyerekek önfeledt játékát látni, sok-sok bókot bezsebelni a gömbölyödő pocakkal kapcsolatban.

♥ Találkozás (kétszer is a héten!) rég nem látott, külföldön élő barátnőmmel – és még a gyerekeket is sikerült megnéznem! Ezen a héten a többi barátnővel is sikerült egy jó hosszút beszélgetnünk. Ki tudja, mikor lesz erre megint lehetőség?!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .