♥ A vadiúj futócipőmben körözni a reggeli napsütésben a tó körül. 🙂 Ilyenkor magamba szívom a víz illatát, és néha teljesen úgy érzem, mintha csak a Balaton partján lennék…

♥ Chili cicával kísérletezni a kertben… imádja a bogarakat, méhecskéket, lepkéket figyelni és persze üldözni. Én pedig továbbra is pórázzal megyek utána. Egyre fifikásabb, ha esetleg kiszökik, azonnal elszelel, alig bírtuk valamelyik nap is elkapni, mert már számít rá, hogy jön a befogás és bemenetel. Amire persze nem vágyik… Már nem kell sokat várnia, és szabadon járhat-kelhet a kertben, de addig is marad a póráz és a lakás.

♥ Nagymanó pár napig beteg volt, így többet voltam vele, mint egyébként. Ilyenkor imád Chilivel foglalkozni, és rendszeresen elalszik Chili cicát ölelve… Nagyon szeretik egymást. ♥

♥ Késői bejegyzésírásom fő oka, hogy a festők elkezdték a munkálatokat, melynek eredményeképp most némileg káosz uralkodik a ház körül (kívülről újra festik a házat).

♥ Mindezt Chili óriási nyugalommal szemléli – mit szemléli, végigalussza az egészet! Mint ahogyan az a mellékelt ábrán is látszik. Kedvenc helye az IKEÁS fotelem. A fene az ízlését!

♥ Spárgás-pesztós tészta. Azt hiszem ezzel kimaxoltam a spárgaszezont.

♥ Nagymanó meggyógyult az évzáróra, így nagy örömmel vette tudomásul, mikor az igazgatónő azt mondta: „Az 2018-as tanévet ezennel lezárom.” Saját bevallása szerint ez volt a legjobb rész. 🙂 Szerintem is. 😉

♥ Férj szülinapjára meglepetéseket kieszelni és megvalósítani. ♥♥♥♥

♥ Kókuszos hajdina granolát készítettem, fahéjas-vaníliás-gyömbéres ízesítéssel, vörös áfonyával megszórva. Jó nagy adag készült, így jutott egy-egy csomagocska az óvó- és tanítónéniknek is. 🙂

♥ Az idei apák napját jól elnéztem: rossz hétvégére írtam a naptárba, így az ajándék (pssszt!) sem lett készen időre. De ami késik, nem múlik. 😉 Szerencsére Férj nem csinál nagy ügyet ebből a napból, bár jól esik neki, ha kap egy nagy ölelést.

♥ Vasárnap volt Nagymanó sulis szülinapi bulija, amire igazán sokat készültünk, és nagyon gyorsan el is röppent az a három óra, amit a gyerekek a Római Kalandparkban tölthettek. Nagyon jól érezték magukat, s bár én nem másztam, megfogadtam, hogy legközelebb semmiképp sem hagyom ki ezt az élményt! (Egyszer régen csapatépítő tréningen már volt hozzá szerencsém, de azért a gyerekeimmel nagyon más lenne!)

♥ Barátnőimmel trécselni, nagy pocakot (s benne babát) simogatni.

♥ Nagy várakozással tekinteni ERRE a hétre. ♥

Neked mi tette boldoggá a hetedet? 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .