Nemsokára itt van az édesanyák szívének egyik legkedvesebb ünnep, az anyák napja. Ebből az alkalomból szeretnék Nektek újabb nyereményjátékkal kedveskedni. ♥

Ezúttal egy tavaszias-nyárias hangulatú és vintage stílusú csatos fadobozkát sorsolok ki azok között, akik válaszolnak ebben a bejegyzésben az általam feltett KÉT (!) kérdésre.

A doboz méreteinek köszönhetően (20x13x6 cm) kiválóan alkalmas különféle csecsebecsék, emlékek, kincsek tárolására.

Ideális ajándék anyák napjára vagy akár saját magadnak. 🙂

anyák napi nyeremény

A két kérdésem pedig a következő:

1. Te mit tartanál a dobozkában, ha Te nyernéd meg?

2. Mi az a tulajdonság, amit a legjobban szeretsz (szerettél) az anyukádban?

A nyereményjátékra 2015. április 28-án 12 óráig van lehetőséged leadni a válaszokat, ugyanis szeretném, ha a dobozka boldog tulajdonosa még a hétvége előtt megkapná a nyereményt (arra az esetre, ha esetleg anyukájának szeretné ajándékba adni ♥).

Sok sikert kívánok a játékban résztvevőknek! 🙂

dobozka

A nyereményjáték szabályzata:

Személyenként csak egy hozzászólást veszek figyelembe a sorsoláskor. Csak az ehhez a bejegyzéshez érkezett hozzászólásokat tudom értékelni, e-mailen, más bejegyzésekben vagy egyéb fórumokon közzétett válaszok nem vehetnek részt a sorsolásban.

A hozzászólók közül egy szerencsés nyertest sorsolok a random.org segítségével, majd a nyertest 2015. április 28-án értesítem e-mailen (ezért kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed). A nyertes nevét  ugyanekkor teszem közzé ebben a bejegyzésben!

Amennyiben a nyertes két héten belül nem jelentkezik az ajándékért, fenntartom a jogot az újra sorsolásra. A nyereményt postán küldöm ki a szerencsés nyertesnek.

*A játékban csak magyarországi lakhellyel rendelkező olvasók vehetnek részt.

“Anyák napi nyereményjáték ♥” - 75 hozzászólás

  1. Kedves Anni!
    Ha nyernék, a temérdek ékszerem egy részét tartanám a gyönyörű dobozban.
    Hogy mit szeretek Anyukámban? Azt, hogy tudunk együtt nevetni és sirni, és azt, hogy a legnagyobb állatbarát. 🙂

    • Ebben a gyönyörű dobozban a szívemnek legkedvesebb emlékeket tartanám.Az én édesanyám mindig minden esetben mellettem áll ,tanácsot ad amikor szükséges,jóban és rosszban egyaránt számíthatok rá.Imádom!!

  2. Valószínűleg ékszereket tartanék a dobozban.
    Anyukám a legkedvesebb, legmegértőbb ember a Földön, imádom!

  3. Szép emlékeket idéző dolgokat tennék bele, az igazán fontosakat.
    Anyukámba azt szeretem a legjobban, amit belőlem előhozott.

    • En csoda szep emleket raknek bele pl: kepeket, boldogsagot,szeretetet,banatot. Ee hogy mer szeretem az anyukamat mert mindig ott volt meletzem a bajban vigyazzot ram es 4 tesveremre ha beteg volt ha nem. Igaz hogy meg csak 11-vagyok de sok bolddogsagom es sok banatom volt az anyukammal az eletben!

  4. Szia Anni! 🙂

    Ha megnyerném ezt a gyönyörű dobozkát, a gyermekem által készített ajándékokat tartanám benne. ♥
    Anyukám mindenben mellettem áll, jóban-rosszban. ♥

  5. Kedves Ani! Ha én nyerték a dobozkát, férjemmel közös életünk, szerelmünk emlékeit tartanám benne. Ha Anyu kapná ajándékba, szerintem ő fotókat tartana benne. S hogy mit szeretek Anyuban a leginkább? Azt, hogy mindig számíthatok rá, mindig büszke rám, és azt, hogy apuval együtt adtak nekem két csodás testvért. Szépséges napokat! Üdv, Reni

  6. 1./Ha én nyerném meg ezt a gyönyörű dobozkát,akkor a szebbnél-szebb fülbevalóimat tartanám benne.
    2./Legjobban azt szerettem az anyukámban,hogy mindig türelmes volt velem,még akkor is ha ha,csak egy kis csintalanságot vagy nagy bolondságot csináltam.

  7. Azt hiszem, hogy a fotóim vagy a képeslapok elférnének benne, de lehet anyukám horgolókészlete találna benne helyet.
    Édesanyám türelmességét csodálom leginkább, akkor is szelíden szólt hozzám, ha ingerülten beszéltem vele.

  8. Ha én nyerném a dobozt, valószínűleg a horgolótűimet és a horgolt ékszerek készítéséhez szükséges apróságokat tartanám benne.
    Édesanyámban azt szeretem a legjobban, hogy mindig mindent meg tud oldani, a bajok ellenére is mindig kedves és jókedvű.

  9. A blokkjaimat,amin olyan terméket vásároltam amivel nyerni lehet,mert ebbe a dobozba tuti mind nyertes lenne.
    Mit szeretek anyukámba? Arra nincsenek szavak <3

  10. Ha én nyerném meg ezt a szép fadobozkát akkor a kisfiam által kapott vagy éppen készített ajándékokat raknám bele. Az édesanyám legjobb tulajdonsága amit szeretek benne az, hogy mindig bizalommal fordulhatok hozzá és mindig meghallgat engem ha valami gondom van.

  11. 1.gyermekeimtól kapott kagylók egyéb apró emlékek kerülnének bele 2.Anyukámban mindent imádok…de legföképp,hogy mindig számíthattam rá

  12. Kedves Anni!
    Ha én nyerném meg a dobozkát, akkor anyukámnak ajándékoznám, és örömdobozként adnám át neki. Az lenne a feladata hozzá, hogy élete örömteli pillanatait kellene felírnia színes papírokra, és ebben a dobozban kellene tárolnia.
    Anyukám a legmegértőbb és mindenben, mindig számíthatok rá. <3

  13. Anyukámnak adnám, és talán régi fotókat tartana benne. Bármit odaadnék neki, ahogy ő is nekem. A szeretete mérhetetlen.

  14. Bizsukat. ékszereket tartanék benne.
    Esetleg kedvenc fényképeket.
    Az erőt csodálom anyukámban…

  15. A saját kis öröm-morzsáimat színes lapocskákra írva. Az egyik lapra azt írnám: anyára mindig számíthatok!

  16. Én valószínűleg anyának adnám a dobozt, és elég valószínű, hogy ékszerek, nyakláncok, karkötők tárhelye lenne. 🙂
    2, Mindig mindenben kitart mellettem és támogat!

    Köszi a lehetőséget,
    Szép hétvégét!

  17. Drága Anni! Ékszereket tartanék ebben a gyönyörű dobozban. Legjobban azt szerettem anyukámban, hogy önzetlen volt.

  18. Egy igazi kincses ládika lenne az ékszereim számára.
    Édesanyám szeretete, gondoskodása, türelme mindennél értékesebb.

  19. Kedves Anni!
    Én valószínűleg a kártyákra írt pozitív gondolatokat tartanék benne. Az Anyukámban pedig azt szeretem, hogy Ő is mindennek tud örülni, bármilyen apróságról legyen is szó.Ezt Tőle örököltem és jó dolog. Nagyon örülnék, ha megnyerhetném neki ezt a csodás dobozt :).

  20. SZia! Biztosan sok régi fényképet őrizgetnék benne a családról, a gyermekeimről. A lányom most várja első babáját ezért lenne benne hely majd az unokám fotóinak is. mit is szeretek benne?? a lényét mert ő tanított meg mindenre.

  21. Családi fotókkal tölteném meg a csodaszép dobozkát. 🙂
    Tiszteltem az önzetlenségét,gondoskodását,szeretetét.
    Szívemben örökké él! 🙂

  22. Sziasztok! Ékszereket tartanék benne, ha megnyerném! :0)
    Anyukámban azt szerettem, hogy mindig ott volt ha kellett.. most volt 1éve hogy itt hagyott minket :0(

  23. Kedves Anni! 🙂

    Ha én nyerném meg a dobozt, édesanyámnak adnám, aki a családról készült fényképeket, gyermekei régi rajzait és minden olyan dolgot tartana benne, amelyek számára boldog emlékeket őriznek.

    Anyukámban azt szeretem a legjobban, hogy hiába van sok teher a vállán, hiába kell mindennap akadályokkal szembenéznie, mindenkiben meglátja a legjobbat. Biztos nagymamámtól örökölte/tanulta ezt. 🙂

  24. Én régi szép emlékeket tartanék benne, mint például fényképeket a három gyerekemről kiskorukról, valamint a sajnos már elhunyt Édesanyámról.
    Édesanyámban a mindenkori szeretetét, jószívűségét, jólelkűségét és azt szerettem, hogy mindig, mindent meg tudtam vele beszélni, ő volt életem legjobb barátnője és a világ legjobb Édesanyja!

  25. KEDVES ANNI!

    ÉN A DOBOZBAN A LEGFRISSEBB CSALÁDI KÉPEKET TENNÉM,HOGY MINDENKINEK AZONNAL TUDJAM MUTATNI.
    ÉDESANYÁMNAK MINDEN MOZDULATÁT SZERETEM, BOLDOG VAGYOK HOGY MÉG KÖZTÜNK LEHET . BOLDOGSÁG,HOGY Ő A BARÁTNŐM IS AKIVEL MINDENT MEG TUDOK TUDUNK BESZÉLNI/ 5 TESTVÉREM VAN/. MINDEN SZABAD IDŐNKET EGYÜTT TÖLTJÜK EL. BOLDOGSÁG HOGY MEGADHATTUK NEKI MI IS A LEGNAGYOBB DOLGOT AMIT TEHETTÜNK. VAK KILENC DÉDUNOKÁJA AKIK NAGY NAGY ÖRÖMET SZEREZNEK ANYUKÁMNAK.

  26. Szia Anni!

    Én a dobozban emlékeket tartanék. Kapott idézeteket, kedves leveleket, kisebb ajándékot öcsémtől, keresztlányomtól.

    Anyukámban pedig azt szeretem a legjobban, ha a világ nagyon borúsnak is tűnik a számomra, ő mindig leül velem, rám szán az idejéből és bölcs tanácsokat ad 🙂

  27. Kedves Anni!
    Az édesanyámnak szeretném megnyerni ezt a kis dobozkát,ezért nem mondhatom azt hogy én mit tennék bele,azt hogy ő mit szeretne,azt meg sajnos nem tudom.
    Azt szeretem legjobban az anyumban,hogy akkor is képes megbocsátani nekem és szeretni,ha néha elviselhetetlenül viselkedem.

  28. Sziasztok!
    Most, hogy anyuka lettem, azt érzem, még inkább elmélyült a kapcsolatom anyukámmal. Sajnos 500 km-re lakunk egymástól, de minden nap eszembe jut, hogy annak idején ő is ugyanazzal az odaadással gondoskodott rólam, mint most én a kislányomról. Gyermekem kincseit tárolnám a dobozban, hogy megmaradjon az utókor számára…

  29. Nagyon szép a doboz,szívesen megtartanám és régi képeket,ékszereket ,emlékeket tennék bele.DE Anyukámnak szánom,ha megnyerem, Szeretem,mert gondoskodó,türelmes és mindig számíthatok rá.

  30. Kedves Anni!!

    Én mindig kisértem a szerencsét és én az ezzel kapcsolatos dolgokat tartanám benne! Blokk,lottó,sorsjegy és még sorolhatnám mi minden beleférne.:) Az anyukám egy csodálatos asszony mindig lehet számítani a segítségére bármiről is legyen szó!Persze a legfontosabb amit tőle kapunk az az Ő szeretete! 🙂

  31. Családi emlékek helyéül szolgálna a dobozka. Fotók, emlékezetes események belépőjegyei, kapott csecsebecsék lakhelye lenne. 🙂
    Amit anyukámban a legjobban szeretek: mindig számíthatok rá. Következetes, egyenes, szeretetteljes bánásmódot kaptam Tőle mindig, amit nagyon-nagyon köszönök.

  32. Ebben a szép dobozban apró, de annál értékesebb tárgyakat, emlékeket gyűjtenék (pl. a kisfiam első kihullott foga, első nap az iskolában, családi fotók, családon belül elhangzott aranyköpések)
    Az én Anyukám igazi szerető édesanya volt, bármikor hozzábújhattam; a legjobb ápoló volt, ha beteg voltam; egy személyben a legjobb barátnő is volt, minden titkomat elmondhattam neki. Bárcsak élne még! Így már csak az emlékét őrzöm.

  33. A feleségemnek adnám Anyák napjára.
    Az én Édesanyám mindent megadott nekünk az öcsémmel együtt. Hálával tartozom neki, és mindent köszönök.

  34. Kedves Anni!

    -Ékszereimet tartanám benne
    -Anyában azt szeretem a legjobban, hogy kedves és megértő és isteni finomakat főz! 🙂

  35. Szia 🙂 Szerintem az èn is az èkszereimet tartanàm benne. 🙂 Az en ÈdesanyÀmnak nagyon sok mindent kÖszönhetek.Mindig ott volt velünk a nehèz ès boldog pillanatainkban,ha sìrtunk vagy ha nevettünk velünk tette azt,sose hàtràl meg semmitõl. Õszinte,kedves,segìtõkèsz,legjobb baràtnõ,mindig mindent elmondhatok neki,nagyon sok hàlàval tartozom neki 🙂

  36. Kedves Anni!

    Nagyon kedves ez az Anyák napi játék:)
    Én az Anyukámnak adnám a dobozt és Ő szerintem ékszereket tartana benne.
    Nehéz meghatározni, hogy mi az, amit a legjobban szeretek az Édesanyámban, de megpróbálom: nagyon kedves, gondoskodó és mindenben próbál segíteni.

  37. Kedves Anni!
    1.Én a testvéremnek szeretném megnyeri a dobozt. Gondolom ékszereket fog benne tárolni.
    2. Édesanyánk nagyon kitartó és nagyon érzékeny nő volt,emberként a pontosságát,precízségét,kitartàsàt szerettem benne.

  38. A lányomnak ajándékoznám, ő is egy boldog anyuka.
    Édesanyámban a végtelen türelmét szerettem talán a legjobban.

  39. Kedves Ani!
    Nagyon gyönyörű a dobozka.Mivel az édesanyám sajnos 3 éve már nincs velem,így az Ő emlékeit,tárgyait tartanám a dobozba.Sok mindent köszönhetek neki mindig nagy hálával,szeretettel emlékezem rá.Hiányzik a jelenléte,így dobozkába tett tárgyai még közelebb lennének hozzám.
    Köszönöm a lehetőséget és további szép napot kívánok!

  40. Szia! Szerintem az unokák által készített apróságokat tartanám benne. Anyukám sajnos tavaly nyáron örökre megpihent, de mindig mindenben segített és imádta az egész családomat, férjemet, fiaimat, párjukat és a dédunokáit. Mindig vidám volt, bármennyit dolgozott, értünk szívesen tette.

  41. Az ékszereimet tartanám a szép dobozkában.Az édesanyámmal mindent megtudunk beszélni,a barátnőm is egyben.

  42. Én anyának adnám hogy abba gyűjthesse az unokájáról a képeket mert 2 héten belül érkezik az unokája.Hogy mit szeretek anyukámban:Mindent!

  43. A dobozba az első közös képünket, a kórházi kézszalagomat a nevemmel és egy hajtincsemet tenném és azt adnám Anyukámnak Anyák napjára.
    Ő a legtisztább, legfantasztikusabb. legjobb ember a világon, miatta érdemes megszületni, élni.Meghalnék érte.

  44. Szia Anni!
    A dédimtől kapott leveleimet tenném a dobozkába. Mikor felvettek az egyetemre,elköltöztem egy másik városba ahol nagyon magányosnak éreztem magam és sokat segítettek a levelei és a tanácsai,hogy erőt merítsek belőlük. 🙂 Számomra Ő az édesanyám,Ő tanította meg nekem azokat az emberi értékeket,amiktől boldog felnőtté váltam és amik elkísérnek egész életem során,akkor is,ha már nem lesz mellettem.A legerősebb ember akit ismerek és bármilyen kilátástalan helyzetből talpra tud állni 97 év után.

  45. Édesanyámnak adnám, de nem üresen, hanem a most született és a meglévő unokáinak és két gyermekének a fotóival amin ők vannak közösen. Ketten az egyik lányával, ketten a másik lányával.
    Melyik tulajdonságát szeretem Anyunak? Mindegyiket! Mert úgy szeretem ahogy van !

  46. Kedves Anni! 🙂

    Nem én használnám a dobozt,hanem mindenképp édesanyámnak ajándékoznám anyák napjára 🙂 Ő pedig azt mondta, hogy mindenképp az előszoba asztalon tartaná,hogy mindenki, aki belép hozzánk megcsodálhassa 🙂 és azokat az ékszereit tartaná benne, amiket mindennap hord 🙂
    Azt szeretem anyában a legjobban, hogy a 2 lánytestvérem mellett ő a legjobb barátnőm 🙂 Mindig mindent megosztok velük és kikérem a tanácsukat a fontosabb döntéseimben 🙂 Hiszen ők tényleg jót akarnak nekem. Remélem még nagyon sokáig mellettem lesz az édesanyám 🙂 Boldog anyák napját minden kedves anyukának 🙂

  47. Kedves Anni! 🙂
    A dobozt anyukámnak adnám anyáknapjára. Nem „csak” szimplán a dobozt, de raknék bele közös fotókat is, illetve azt a kis ékszerkollekciót, amit vásároltam neki.
    Aztán, hogy ezek maradnának benne mindig? Azt már ő tudja. 🙂

  48. Olyan képeket tartanék benne, amik rólam és a vőlegényemről készültek, a kedvenc képeket (legyen az cuki gyerekkori, vicces kamaszos vagy ami már együtt készült és sok szerelmes pillanatot tartalmaz), illetve ha majd gyerekünk lesz, akkor a vele/róla készült képeket is. 🙂
    Anyukámban azt szeretem leginkább, hogy soha nem adja fel, akármilyen rossz dolog is jön az életében, mindig mindenből feláll és erősebb lesz.

  49. A kislány unokáim csecse-becséit, a hajukba való csatokat, hajgumikat tartanám benne, amit akkor szoktam a hajukba tenni, amikor nálam vannak, és megkérnek, hogy fésüljek szép frizurát Nekik. Amikor kinyitnám a dobozkát az édesanyám jutna az eszembe, aki szintén imádta az unokáit, és természetesen a lányait.

  50. Kedves Ani!
    Ha megnyerném a dobozkát , ékszereket tartanék benne.
    Anyukámban azt szeretem leginkább, hogy van nekem.

  51. Ha megnyerném a dobozt, anyukámnak adnám, benne mindenféle kényeztető dologgal, és egy kedves ékszerrel. Az anyukámban mindent szeretek <3 tudom, hogy bármi történik, rá mindig számíthatok.

  52. Ha Én nyerném meg a dobozkát, akkor a legszebb pillanatokat őrizném benne, természetesen ezek a gyermekeimről őrzött képek lennének. <3 Ha már öreg leszek is ezeket akkor is elbirom vinni magammal 🙂 !
    Anyukámban azt szerettem a legjobban, hogy mindig minden körülmények között őszinte igaz ember volt, aki a gyermekeit mindig nagyon szerette az utolsó pillatig …….<3
    Szeretettel köszöntök minden Édesanyát!!! 🙂

  53. Az unokáimtól kapott Anyák napi ajándékokat tartanám a dobozkában.
    Édesanyámban legjobban azt szerettem,hogy volt nekünk ! 🙁 <3

  54. A dobozban az emlékeimet tartanám (mondjuk a régi szerelmes leveleket :)), és anyukámban azt szeretem a legjobban, hogy mindig minden esetben a legjobb barátnőm és mindig mindenben számíthatok rá!

  55. A nyereményjáték ma délben véget ért, több választ már nem tudok elfogadni a kérdésekre. Nemsokára jövök a nyertes nevével! 🙂

  56. Kedves Résztvevők!
    Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, igazán megható volt olvasni, hogy kinek miért is fontos az édesanyja, és mi is az, amit legjobban szeret benne.
    Én azt szeretem a legjobban az anyukámban, hogy nagyon fiatalos, így mindent meg tudok beszélni vele, mintha csak a barátnőm lenne. Ezen kívül még azt is szeretem benne, hogy nagyon pozitív, jókedvű személyiség – lehet vele viccelődni, de persze komoly dolgokról is beszélgetni. Lelkiismeretes, gondoskodó, odaadó… A sort még folytathanám!
    Most pedig lássuk a nyertest, aki nem más, mint Stadlerné Zombori Zita. Szívből gratulálok neki! 🙂

  57. Édesanyám egyedül nevelt fel, kitaníttatott és jó erkölcsű embert faragott belőlem, miközben nagyszüleinket is együtt ápoltuk meg. Imádom, hogy kitartó és erős és remélem én is ilyen vagyok . Nem volt könnyű, de ő helyt állt, mint nád a viharban.Köszönöm neki.
    A ládát neki adnám ajándékba, mert gyönyörű:)

  58. Szívmelengető volt olvasgatni az anyákról szóló szép gondolatokat.
    Bár már nem nyerhetek semmit, én is elmondanám a gondolataimat Anyukámról.
    Anyuci már 84 éves. Sok mindent már nem tud úgy csinálni, mint fiatal korában, de megmaradt a feltétlen, és odaadó szeretete irántam. Tudom, hogy amit én teszek, vagy mondok, neki az a legjobb a világon. Az Ő szemében én tökéletes vagyok. Ez fantasztikus jó érzés, mindent megadnék, ha ez így maradna örökre! BOLDOG ANYÁK NAPJÁT ANYUCI!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .