vas pill 85 új

♥ Őszi séta kisbabával a napsütésben: kezdem magam szép lassan formába hozni – igaz, egy óra gyaloglást követően este hulla fáradtan esem be az ágyba! El sem tudom képzelni, hogy egy évvel ezelőtt 15 km-t futottam le…

♥ Apropó futás: büszkén hallgatni Nagymanó élménybeszámolóját az ovis futóversenyről, amin szép helyezést ért el. Iszonyú boldogan mutatta az ajándék pólót, amit kapott. (Nagyon-nagyon örültem, mert korábban pont arról panaszkodott, hogy mindenki gyorsabb nála a csoportjában. 😉 )

♥ Megérkeztek a cukibbnál cukibb online rendelt (részben használt) ruhák – elképzeltem, hogy milyen csini lesz bennük Tökmag! ♥

♥ Apropó csini: egész héten fotózni az egyre hurkásodó apróságot. A kedvencem az az összeállítás lett, amit Férj szüleitől kaptunk (párduc mintás sapi és cipőcskék).

Ajándék papaya Madeira szigetéről. Elképesztően szép, ugye? Minden falatját élveztem! 😀

♥ Őszi sütőtökös-kecskesajtos rukkola saláta – nyami! (Recept inspirációt lásd itt.)

Rögtönzött őszi asztaldísz, melynek készítésében Nagymanó is segített. Imádom!

♥ Az utolsó kertben nyíló rózsák, melyek dacolnak az ősz eleji változékony idővel.

♥ Tesóm hétvégi meglepi látogatása – jót beszélgettünk! 🙂

♥ Értesíteni a nyereményjáték három nyertesét – annyira örültem nekik, bár szomorú voltam, hogy a többiek nem nyertek semmit. De talán egyszer mindenki nyer majd valamit, ha elég sokáig próbálkozik. 😉

♥ Örülni, hogy e heti boldogságterv bejegyzésem megosztásra került az Uniqa Facebook oldalán, a Higgy magadban! kampány részeként.

♥ Regisztrálni a moly.hu-n és újra felfedezni a régi-régi kedvenc olvasmányokat (kár, hogy az ember legszívesebben órákat lógna az oldalon!).

♥ Apropó olvasás: befejezni egy újabb érdekfeszítő Agatha Christie regényt, melyről eddig még nem hallottam (The Crooked House), továbbá elolvasni Roald Dahl Matildáját.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

ui.: A kollázsból a papaya kimaradt. Lásd alább! 😉

papaya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .