• Egy nap kivételével ezen a héten is minden nap jógázni! Bár a műtött nagylábujjam még nem tudom hajlítani, így azok a pózok és flow mozdulatok még kiesnek, ahol erre szükség van, de minden mást már meg tudok csinálni! 🙂
  • Nagyon érdekes online kölyökteszt szemináriumon részt venni, mely arról szólt, hogy mennyire megbízhatóan, illetve hogyan lehet megállapítani azt egy alom kiskutyánál, hogy melyik egyednek milyen lesz a személyisége. Érdekes volt abban is elmélyedni, hogy akár külső tényezők, akár genetikai faktorok mennyire befolyásolják a személyiség kialakulását.
  • Férjjel megnézni egy új Netflix dokumentumfilmet Sylvester Stallone életéről (a címe Sly). Nagyon érdekes, sokszor megdöbbentő volt a film, újabb példája annak, hogy a külvilág milyen szinten nem lát bele egy ismert ember életébe és lelkivilágába.
  • Este olvasni Törpillának és Kismanónak – most épp Bálint Ágnes Hajónapló című naplóregényét kezdtük el, ami a Szeleburdi család folytatása. Igazi retró csemege! 😀
  • Régóta tervezem, hogy veszünk egy airfryer-t, azaz egy forrólevegős sütőt/fritőzt, hát most valóban sor került rá! Nagyon örülök neki, már több alkalommal is használtam, olyan vagyok, mint egy gyerek az új játékával. 😀
  • Rendet raktam Férj ruhásszekrényében, ami önmagában nem egy nagy öröm, viszont most jó ránézni, mert nem a begyűrt, kavalkádot látom, mikor megpróbálom berakni a tiszta pólókat és pulóvereket. Végre!
  • Törpillát várni a zenesuli előtt. Egy olyan kis apróság, mégis akkora örömöt okozhat. Most már én is simán érte tudok menni, bár tény, hogy az épület előtt parkoltam le a lábam miatt. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy MOST kell örülni azoknak a hétköznapi pillanatoknak, amik pár év múlva már egyszerűen nem lesznek (hüpp-hüpp!).
  • Egyre lázasabban készülök a decemberi dog dancing versenyünkre. Nehezítő tényező, hogy ebben a hidegben és sárban nem igazán tudok kimenni a kertbe gyakorolni Indy-vel (még mindig nem tudok cipőt/csizmát húzni a lábamra). Ebből kifolyólag a héten több alkalommal is elzarándokoltam egy kutyás csarnokba, ahol zokniban is tudok vele gyakorolni műfüvön. (Persze kb. 5-6 fokban, szóval az sem egy leányálom, de még mindig jobb, mint a szabad ég alatt!)
  • Nagymanóval újabb gimnáziumi nyílt napra menni. Bár nincs túl sok gimi a listánkon, amiket kiválogattunk, azokat jól meg akarjuk ismerni. Ezek a nyílt napok nagyon jó lehetőséget nyújtanak erre, a maga módján kifejezetten informatív volt eddig mindegyik. Bár sok idő és energia, de mégis próbálom nem nyűgként felfogni, hanem inkább egy közös kalandként.
  • Vasárnap lefekvés előtt észrevenni, hogy a naplómba a mai naphoz Kismanó odaírta a nevét, és rajzolt köré egy nagy szívecskét. 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .