Hogyan tudnál legkönnyebben megszabadulni a problémáidtól? Egyszerűen engedd el őket! 🙂

A SoulPancake csapata úgy látszik, hogy megint valami nagyon kreatívat alkotott.

Kivonultak egy parkba egy óriási nagy lufi kíséretében, és megkérték az arra járókat, hogy írják ki magukból a gondjaikat – azaz írják rá a lufira a legnagyobb aktuális problémájukat az életben.

Hogy mik voltak ezek? Adósság, kapcsolatok, stressz, egészség, kölcsön, menopauza, rák, szeretethiány, biztos munkahely… és még sorolhatnánk.

Ezután a lufit elengedték… majd a többit Te magad is láthatod! 😉

Az akcióban részt vevők úgy érezték, hogy könnyít a lelkükön a tudat, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal, és maga a tett, hogy leírhatták ami leginkább nyomasztotta őket. Ezek után a problémától való képletes elszakadás, sőt, a gondok „megsemmisítése” valóban felemelő érzés volt!

Nyilván nagyon képletes módja ez a problémáktól való megszabadulásnak, de azért jó elképzelni, hogy milyen lenne, ha… Nekem nagyon tetszett ez az ötlet, még akkor is, ha a lelkünket terhelő gondok igazából nem ilyen könnyen „elereszthetőek” – de jó lehet átélni egy olyan pillanatot, amikor azt érzed, hogy mégis! 🙂

lufik

Fotó forrása innen.

“Így engedd el a problémáidat! :)” - 2 hozzászólás

  1. Sziasztok. Ez nagyon jó leírni és elengedni a problémákat. Nekem egy másik módszert ajánlott az egyik barátom. Írjam le a problémát amit el akarok engedni, egy papírra. És égessem porrá. Ezzel megsemmisül. Vagy felmegy az univerzumba ahonnan megoldás jön rá, valamilyen formában.. Nekem bevált ez a módszer. Kockázat nincs, ki lehet próbálni. (csak tűz biztos helyen kell égetni!!) ( én a mosdó felett szoktam) Kívánok mindenkinek igazi boldogságot..

    • Ez is jó, és kevésbé „macerás”, mint a lufis módszer. Egyébként már maga a leírás sokat jelent, mert az ember így mindenképp kénytelen szembesülni az őt mardosó negatív gondolatokkal, és mikor leírja, már attól jobban érzi magát – szerintem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .