Nem tervezem a Napi Boldogságot futó bloggá alakítani, de reménykedem, hogy a futás iránti szenvedélyemben Te is osztozol (micsoda szerencse, hogy nem a csúszókorong a hobbim! ;-)).

Ha egy kis motivációra van szükségem, akkor nemcsak a zene segít, hanem egy-egy jól megkomponált reklám is kedvet ad. Megkíméllek a felesleges szörföléssel eltöltött időtől, és bemutatom Neked a 10 legjobb futóknak készült reklámot! Íme, az első 5 videó, (nem fontossági sorrendben). Az utolsó videó (is) nagyon ütős!

Jó szórakozást, és persze örömteli edzést a hétvégére! 🙂

ERŐT ADÓ: SAUCONY, Find Your Strong – Találd meg magadban az erőt!

Mi az erő? Egy izom? Vagy valami több? Mérföldben mérik vagy milliszekundumban? A legjobb időd vagy a legrosszabb napod? Talán az erő az, amid megmarad, mikor már felhasználtad minden gyengeséged…

MOTIVÁLÓ: ASICS, Better Your Best – Szárnyald túl önmagad!

Nagyon frappáns, és én is így érzek sokszor! 😉

BUDAPESTI: NIKE, Enjoy The Weather – Élvezd az időjárást

Margitszigeten induló futópárbaj, melyben Te elázhatsz, de a cipőd biztosan nem fog. 😉 Aranyos, de igazán a budapesti jelenetek miatt különleges!

RELAXÁLÓ: ASICS, Give Your Mind A Rest – Pihentesd az elméd!

Nagy ennek a reklámnak az igazságtartalma, de annyival kiegészíteném, hogy nálam egy picit más a folyamat. Azt szeretem, hogy futás közben is jönnek a gondolatok a fejemben, viszont sokkal nyugisabb, letisztult formában, mint egyébként. Mintha az agyam sokszor tisztábban, egyértelműbben tudna egy-egy témát „végigrágni”, mikor a futásra is koncentrálok. Ez nálam amolyan félig gondolkodós állapot. 🙂

ELTÖKÉLT: NIKE, My Body Is My Weapon – A testem a fegyverem

A testem a fegyverem. Így küzdök. Így védekezem, riasztok és támadok. Ez a fegyverem. Így győzöm le az ellenségeimet. Így nyerem meg a háborúm. Így lesz a győzelem az enyém. Ez a fegyverem. Így küzdök.

A reklám a dél-afrikai piacra készült, ami szerintem mind stílusában, mind mondanivalójában megnyilvánul. Szuperül jeleníti meg az erőt, a dinamizmust és a versenyszellemet. Ez is tetszik!

INSPIRÁLÓ: ADIDAS, Long Run – A lehetetlen nem létezik

A filmben 7 élsportoló (David Beckham, Tracy McGrady, Laila Ali, Haile Gebrselassie, Ian Thorpe, Zinedine Zidane, Maurice Greene) fut együtt a fiatal Mohammad Alival! A lehetetlen tényleg nem létezik. 😉 Az eredeti, 1974-ben, Zairében készült filmet használták föl a reklámhoz, melyben Ali híres reggeli futásait örökítették meg. Fantasztikus! 🙂

shoes

JÖVŐ HÉTEN FOLYT. KÖV!!! Addig is fuss, ahogy csak bírsz…! 🙂

Fotó forrása innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .