téli futásBár ma kristálytiszta idő van, ez volt az első reggel, mikor (nálunk) mindent dér borított. Futó legyen a talpán, aki ilyenkor kimerészkedik, na!

Tegnap én megtettem, igaz, hogy ennél jóval enyhébb időben. Technikai öltözetben, kesztyűben, sapkában és fekete maszkban róttam a köreimet, amikor először azt hittem valami látomásom van.

Mintha egy bokor mögül egy nyári ruhába öltözött férfi ugrott volna elő… Mire odaértem, eltűnt. Olyan sokat még nem futottam, hogy hallucinálni kezdjek – gondoltam.

Nem telt el pár perc, amikor megint feltűnt a pasi, és valóban nem volt más rajta, mint egy póló meg egy rövidnadrág! De a legdurvább rész még hátra van: MEZÍTLÁB volt! Kissé nehézkesen futott a lefagyott, sáros, köves terepen. Hú, ránézni is rossz volt! Nem tudom, hogy mi inspirálta arra, hogy így fusson – remélem, hogy nem a bejegyzésem múlt heti, első része! 😉

Alább láthatod a mai összeállítást is – azért senkinek sem ajánlom, hogy mezítláb próbálkozzon! 😉 Sőt, aki most kezdene futni, annak inkább azt javasolnám, hogy gyalogoljon először, és inkább kezdjen bele tavasszal, mert a hideghez is fokozatosan érdemes hozzászokni. Sál vagy nyakmelegítő, sapka és kesztyű alap, de az érzékeny torkúaknak (mint amilyen én vagyok) nagyon ajánlom a maszk használatát (beszerezhető nagyobb sportboltokban).

A fönti sztoriban a legviccesebb, hogy a mezitlábas fószer kissé ütődöttnek nézett, mert viccelődni kezdett velem, hogy nincs nála pénz, ne támadjak… Mikor odavetettem neki, hogy a torkom nem bírja a hideget, azért van rajtam maszk, pimaszul megjegyezte, hogy „pedig ma milyen jó a levegő”! 🙂 Vidultam egy jót – végül is minden nézőpont kérdése!

Humoros: NIKE, Men vs. Women Challenge. Pár híres arcot is megmutatnak ebben az ötletes reklámban, nekem nagyon tetszik a koncepció, de azt hiszem abból következtetve, hogy én hány női és hány férfi futóval találkozom, a nők lennének a tuti befutók!!! 🙂

Inspiráló: NIKE, Lehetőségek. Figyelj, ha le tudsz futni egy mérföldet, akkor menj el egy futóversenyre! De tudod mit? Fusd le a maratont! 😉

Még inspirálóbb: NIKE, Végtelen lehetőségek. Az előbbi reklám folytatása, még abszurdabb helyzetekkel és kihívásokkal.

 

Aranyos: ASICS – Madárbarát edzés 🙂

Nagyon igaz!! NIKE, Nike Free – Szüless újjá! Ez a reklám valami zseniális, kár, hogy nem túl jó minőségű. Komolyan, mintha saját magamat hallanám!! Mikor az ember saját magával vitatkozik, hogy kitartson-e vagy ne. Mikor alkudozol magaddal, hogy kibírod-e még 2 kilométeren keresztül, vagy legyen csak egy. Mikor „megállapodtál” magaddal, hogy 10 km-t futsz, de a hatodiknál már legszívesebben hazafelé vennéd az irányt. Mikor a 15. kilométernél győzködnöd kell magad, hogy már csak egy kilométer! Ki a fene nem tud lefutni egy kilométert?! Hát, valahogy így vagyok én ezzel… 🙂

Ezek után remélem, hogy tényleg kimerészkedsz…!

Fotó forrása innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .