Van az úgy, hogy az ember nem érzi magában az erőt a folytatáshoz. Sorra jönnek a negatív gondolatok, és nem tud föléjük kerekedni. Elfogy a pozitív energia, a végső cél egyre elérhetetlenebbé válik, és azon van, hogy föladja.

Ilyenkor jön jól egy motivációs videó, ami átlendít ezen a holtponton – legyen szó az élet bármely területéről (de elsősorban sportról).

Több ilyen videót is megosztottam már, most megint találtam egyet, melyet érdemesnek találtam arra, hogy megjelenjen a Napi Boldogság oldalán.

A címe “Why Do We Fall”, azaz “Miért vallunk kudarcot” – és már több mint 34 milliószor került lejátszásra a YouTube-on.

Ez az összeállítás sok olyan idézetet tartalmaz, mellyel már találkozhattál, ugyanakkor nagyon hatásos összefoglalója azoknak a kérdéseknek, amik egy ilyen helyzetben végigpörögnek az ember fejében – és a válaszoknak, melyek meggyőzhetik arról, hogy érdemes felállni, tanulni a hibákból és továbbmenni!

Nehéz kiemelnem egy olyan gondolatot, mely leginkább megfogott, mert sok lelkesítő részt találtam benne, de az alábbi pár mondat mindenképp elgondolkodtatott:

“Ha van egy álmod, ne mondj le róla! Ha valaki nem tud valamit, azt szeretné, ha Te sem tudnád. Ha akarsz valamit, tegyél érte!”

“Nézz mélyen, nagyon mélyen önmagadba, és tedd fel magadnak a kérdést: ki akarsz lenni? Rá kell hogy jöjj magadtól, mi tesz boldoggá. Nem számít, hogy ez esetleg őrültségnek hangzik más számára.”

“Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és menni kell tovább…”

“Mert minden nap egy új nap, és minden pillanat egy új pillanat.”

Videót készítette: Mateusz M

Videót fordította: RKrisz

A videóban felhasznált idézetek forrásai: Rocky Balboa (Sylvester Stallone), Minden héten háború (Al Pacino), Carter edző (Rick Gonzalez), A diktátor (Charlie Chaplin), A boldogság útja (Will Smith), Eric Thomas, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, Derrick Rose, Ray Lewis, Muhammad Ali

(A magyar feliratot gyakran én máshogy fordítottam volna, de a legtöbb helyen a szöveg megállja a helyét, és a lényeg átjön.)

Soha ne add fel, és ne feledd, hogy “A korlátaid, akár a félelem, nem más, mint illúzió!”

 

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

““Kelj fel, és soha ne add fel!” – 100% motiváció!” - 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*