Semmi kedved felhúzni a futócipőt, és kimenni a hidegbe a szokásos köröket róni? Fáradt vagy már annak a gondolatától is, hogy este tornázni vagy kondizni menj? Esetleg megint mélyponthoz érkeztél az edzéstervedben?

Ne aggódj, van rá megoldás! Hidd el, a zene tuti segíteni fog!

Jelenleg nálam ez a 10 szám az abszolút befutó, ha motivációra, és egy kis „erőlevesre” van szükségem az edzéshez. (De egyébként bármi máshoz – vicces, de még a takarítás is jobban meg egy kis ütős zenére! 😉 )

Próbáld ki, nekem eddig mindig bejött! Jöjjön a top 10 motivációs zene – természetesen 10-től visszafelé számolva a legütősebb számig. 🙂 Egyetértesz a sorrenddel? (Biztosan nem, annak elég kicsi lenne az esélye, de azért kíváncsi lennék a véleményekre.)

Az a vicces, hogy alig bírtam megírni a bejegyzést, mert a zenéket hallva érezhetően megemelkedett a pulzusom, és legszívesebben kirohantam volna a lakásból, hogy futni kezdjek – de komolyan! 🙂

ui.: Angolul beszélők/tanulók figyelmébe ajánlom a szövegeket is, ugyanis nemcsak a zene, a ritmus, hanem legtöbbször a mondanivaló is nagyon ott van a szeren. Hajrá!

A top 10 motivációs zene meghallgatásához kattints a képre!

motivációs zene

#10 Christina Aguilera: Fighter

#9 Jennifer Lopez: Papi

#8 Mission Impossible Movie Theme

#7 Adele: Rolling In The Deep

#6 Madonna: Jump

#5 Bereczki Zoltán: Szállj velem!

#4 JJ Abrams: Alias Theme Song

#3 Madonna: Give It 2 Me

#2 Kelly Clarkson: Stronger

#1 Gym Class Heroes: The Fighter

Megjegyzés: Vigyázat! Ha zenét hallgatva futsz az utcán, akkor extra óvatossággal közlekedj, és inkább kétszer is nézz körül, mielőtt irányt változtatsz. Halkíts a hangerőn, vagy csak az egyik füledbe dugd be a fülhallgatót, hogy valamelyest eljussanak hozzád a külvilág zajai.

Fotó forrása innen.

 

“Top 10 motivációs zene” - 5 hozzászólás

  1. Nekem Enrique Iglesiastól az I like how it feels, a Gringo Sztártól, a Szabadulj fel! Vanessa Paradise: Be my baby így első blikkre 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .