A pünkösdi rózsát külföldön már évek óta a top esküvői virágok között tartják számon, itton talán szezonon kívüli korlátozott elérhetősége, és persze borsos ára miatt kevesen választják.

Mikor anno a menyasszonyi csokrom választottam, természetesen nekem is eszembe jutott, de pont a nehéz beszerezhetőség miatt a virágos lebeszélt róla. Hú, ezeket a képeket nézegetve, lehet, hogy nem kellett volna hagynom magam!! Na, majd a következő esküvőmön! (Férj, Te most ne hallgass ide. Vagy esetleg elvehetsz még egyszer, ha gondolod… ;-))

Íme, egy kis pünkösdi válogatás, gyönyörködj, álmodozz! 🙂

Peony 1

 

Peony 3

 

Peony 7

 

Peony 8

Peony 12

Peony 5

 

Peony 11

 

Peony 6

 

Peony 9

 

Peony 13

 

Peony 14

 

Peony 15

Peony 17

Képek forrásai sorrendben: http://www.brocadenashville.com, http://www.wedding-flowers-photo.blogspot.com, http://www.weddingchicks.com, http://www.artfire.com, http://www.bridalclarify.com, http://www.kugeb.blogspot.com, http://www.cuoihoivietnam.com, http://www.bellethemagazine.com, http://www.slubnyplan.pl, http://www.ashtoncreativeblog.wordpress.com, http://www.onewed.com, http://www.mnbride.com, http://www.heavensartfloraldesigns.wordpress.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .