Illatos tavaszi virágok a lakásban… Az egyik leghangulatosabb dolog ilyenkor! Még akkor is felvidít, ha látom, hogy most meg esőre áll az idő… 😉 Először arra gondoltam, hogy válogatást készítek inspiráló, az interneten található fotókból. Aztán meggondoltam magam! Tavaszi virágcsokorra végül is mindenki ráguglizhat… Miért ne készíteném el én a két csokrot? Így legalább ellenőrzöm, hogy tényleg egyszerű az elkészítésük, és Neked is valami egyedit mutatok (remélem!). 🙂

Íme tehát két ötlet, aminek elkészítéséhez nem kell virágkötészeti gurunak lenned. Hajrá!

 

Modern, masnis tulipáncsokor

 

Tulipánok egyszerűen kicsi

 

Igen, tudom, ez a tulipán lélegzetelállító! Hát, még ha az illatát éreznéd! Nem kell ehhez a kompozícióhoz más, csak egy egyszerű, szögletes üvegváza, ízlés szerint kiválasztott tulipáncsokor, és tetszés szerinti szatén szalag. Egyszerű, és mégis nagyszerű!

 

Nárcisz csokor kicsi

 

Ennek egy változata nárcisz-imádóknak. Hosszúkás, henger alakú váza és egy raffiaszalag kell csak hozzá, semmi más! Én nem kap infarktust az ember, hogy nem tudja a virágokat rendesen megkötni…

 

Romantikus csokor rusztikus stílusban

 

Egyszerű tavaszi csokor kicsi

 

Ugye milyen gyönyörű a klasszikus tavaszi hármas így együtt? A csokor hozzávalói pár szál tulipán, nárcisz és jácint, tetszőleges összeállításban. Semmi mást nem kell tenned, csak ezzel a zsák anyagra hasonlító szalaggal átkötni, és már kész is… Romantikus, mégis természetes.

Vegyes csokor vázában 2 kicsi

Az előző csokor változata vázába beletéve. Ugye milyen egyszerű? 🙂

Virágok csak úgy kicsi

Bónusz kép, ami demonstrálja, hogy milyen fantasztikusan mutat a tulipán önmagában!

Te is szereted a friss virágot otthon? Te milyen egyszerű kompozíciós technikákat használsz? (Szándékosan nem használtam a „virágkötészet” szót, mert ez nagyon távol áll tőle! 😉 )

“2 egyszerű virágcsokor, amit Te is elkészíthetsz!” - 2 hozzászólás

  1. Nagyon ,nagyon szépen megcsináltad .
    Gyönyörűek . Még majd kell venni üvegvázákat ,mert abban mutatnák jól .Szépen elkezdtek nyílni .

    • Köszönöm! 🙂 Igen, az üvegvázák a legjobbak, és az ember annyi mindenre használhatja őket. Mindig jól jön, ha van többféle méret és forma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .