001 Collage (1)

♥ Csodás időben babakocsit tolni (alvó babával), közben mély lélegzetet venni a friss levegőből, a nap felé fordítani az arcom, és egyszerűen csak élvezni a pillanatot.

♥ Rikítósárga nárciszok – egymás után bontogatják gyönyörűséges szirmaikat a kertben! Imádom őket!

♥ Kibújt az első jácint a kertben – alig várom, hogy mind virágozzon, és csodás illatával kényeztessen.

♥ Minden nap ámulatba esni, hogy Tökmag milyen mintababa – csak mosolyog és mosolyog és mosolyog. Onnantól kezdve, hogy felébred, egészen az esti fürdetésig. (Jó-jó, mikor a hálózsákot adjuk rá, akkor már nagyon görbül lefelé a szája, de ki ne lenne már ilyenkor nyűgös?!)

♥ Keresztlányom 18. szülinapjára ajándékokat összekészíteni. Például ezt a vagány topot én terveztem és csináltattam neki. 😉 Sikerült 18-as alakú csillogó konfettiket és 18-as szülinapi lufit is vennem. 🙂

♥ A szülinapi bulin a gyerekek nagyon jól viselkedtek, még Tökmag is nagyon jó baba volt, annak ellenére, hogy nem sikerült előtte aludnia. Jó volt a sok rokont és ismerőst látni, bár annyira kifáradtam az eseményekben (és abban, hogy a babuci üvöltött hazafelé az úton…), hogy aznap este 9-kor eltettem magam másnapra.

♥ Virágvasárnapi barkadíszítés a gyerekekkel – idén teljesen rájuk bíztam a dolgot. Nem lett túl szimmetrikus a végeredmény, de nem baj, a lényeg, hogy ők csinálták! ♥

♥ Húsvéti ajtódísz, melyet hagyományosan Férj anyukájától kaptunk. Nagyon szép!

♥ Kidekoráltuk a gyerekekkel a lakást a szokásos „nyuszis-tojásos-báránykás” díszeinkkel. Cukin segédkeztek!

♥ Eszpresszós csokoládétorta latte habbal körítve – ezt készítettem nagypapám szülinapjára. Nagyon finom lett. 🙂

♥ Nagypapám 85. születésnapi ünneplése. 🙂 Nagymanó is készített neki egy szép rajzot – ez akkor jutott eszébe, mikor meglátta, hogy képeslapot írok az ünnepeltnek. Lelkesen alkotott ő is 😉

♥ Azt tervezgetni, hogy idén milyen tojásokat készítek a locsolóknak (bár arra még nem jöttem rá, hogy pontosan mikor is?!?)

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .