Elképesztőőő, hogy pontosan egy hónapja vannak itthon a gyerekek, azaz egy hónapja nincs ovi és suli! Részben ennek is a folyománya, hogy ennyire későn jut el hozzád a VasárnaPillanatok, no de hát jobb későn, mint soha, nem igaz?! Jöjjenek az örömök, csak és kizárólag a színtiszta örömök, mert azokra kérem szépen, szükség van! Úgyhogy rendelésre, jönnek is. 😀

♥ Csodás bíborlila bimbózó tulipánok a kertben. Elhatároztam, hogy idén ősszel TELEültetem a kertet virághagymákkal (én, és a nagyratörő terveim… kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mindenesetre már vizualizáltam a hollandiai Keukenhof-ra hajazó állapotokat a kertünkben 😀 ).

♥ Könnyesre röhögni magam anyukámmal a telefonon, mikor átküldtem neki egy Facebook-on talált amerikai fotóválogatást, mely rávilágított arra, hogy az emberek milyen viccesek tudnak lenni – mikor csupa olyan tárgyat és öltözetet vesznek magukra bevásárláshoz, ami nem kifejezetten alkalmas a vírus elleni védekezésre (pl. spárgával rögzített mosogatószivacs az orr előtt). Konkrétan szakadtunk a röhögéstől!

♥ Végre rávettem magam, hogy csináljak egy nagy adagot a kedvenc házi granolámból. Ennek folyományaként nem ájuldozom reggeli hiányában, csak mert nincs időm reggelit készíteni a rohanásban. Fogok egy adag növényi tejet vagy joghurtot, ezt a granolát, és már kész is! 🙂

♥ Edzés, edzés és edzés Indy-vel a kertben. Az edzések alatt még arra is jutott energia, hogy újabb videót készítsünk és tegyünk föl Indy Insta oldalára. 🙂

♥ Húsvéti kekszsütögetés Törpillával (Kismanó is besegített). Nagyon lelkes volt, mert végre használhattuk a húsvéti kekszformákat!

♥ Férjnek sikerült beszereznie A Kutya magazin áprilisi számát, amiben Indy dogdancing tanárjával, Kriz Orsival van interjú. Nagyon örültem neki, igazi apró öröm volt végiglapozni a magazin oldalait, amiben csupa érdekes cikket találtam.

♥ A héten már többször is a kertben jógáztam, és több alkalommal még napozni is volt idő Férjjel! ♥

♥ Csodás tisztaság és rend, amit majdnem le is fényképeztem. Aztán úgy döntöttem, hogy mégsem, mert mégiscsak elég beteg ötlet a durván rendberakott nappalidat fotózgatni annak reményében, hogy majd azt nézegeted egy óra múlva, mikor már a gyerekek letaroltak mindent, nem? Úgyhogy inkább csak leültem a zen energiát sugárzó csillogó-villogó és rendkívül rendezett nappaliba, és kiélveztem a pillanatot. 🙂

♥ Nagyon szeretem a képen látható kulacsomat, amibe most lime-ot tettem. De nagyon finom benne a menta, bogyós gyümik, uborka, citrom… az ízesített víz arra inspirál, hogy többet igyak, ami sokszor probléma az én esetemben. Most a takarítás közben is ezzel az üveggel közlekedtem, és közben szorgalmasan vedeltem a vizet.

♥ Férj haját most még rutinosabban vágtam (nagggyon gyorsan nő a haja!). Ha így folytatjuk, pár hónap és profi leszek!

♥ Húsvéti tojásfestés helyett idén húsvéti fotózásokban éltem ki a kreatív energiáimat. Húsvéti kutyafotók minden mennyiségben… Indy igencsak cuki „nyuszi”. Persze készül bőven fotó a gyerekekről is, a tojásvadászatot követően. 😉

♥ Apropó, tojásvadászat: csodás időben, nagy-nagy lelkesedéssel ment megint a keresés vasárnap reggel a kertben. A gyerekek kosarai megteltek a pici, színes csokitojásokkal, de a nyuszi hozott most kivételesen egy-egy nagyobb dolgot is: a fiúk dínós Legókat kaptak, Törpilla pedig kreatív gipszkészletet (legyen mivel elfoglalni magukat…)

♥ Chili cicát fotózni a kertben, aki kevésbé együttműködő, mint Indy, így nagyon értékesek a róla készült jó képek. Most sikerült is egyet készítenem, hamarosan meg is osztom Veled. 🙂

♥ A teraszon ebédelni, élvezni a napsütést, a tavaszt, a nyugalmat. Kellenek ezek a pillanatok, mert néha úgy érzem, szétrobban a fejem a sok kiabálástól, veszekedéstől, sikítozástól, sírástól, verekedéstől, árulkodástól, artikulátlan üvöltözéstől… Tisztára úgy érzem magam ilyenkor, mint Chili cica, aki zavartan (már-már ijedten) néz körbe, mi ez az éktelen lárma, és inkább egy idő után menekülőre fogja… (Na, ilyenkor van, hogy kizárom a gyerekeket a kertbe, de ez sem tökéletes megoldás, mert akkor a szomszédok süketülnek meg 😀 ).

♥ Férjhez bújni, és az ölelésében elveszni. Nincs is jobb, mint egy Férj-ölelés! ♥

♥ Húsvét fénypontja idén húsvét hétfő volt, mikor úgy alakult, hogy nem csak Férj, Nagymanó és Kismanó locsoltak meg, hanem nagypapám is. Méghozzá a lakásuk udvarán, maszkban, gumikesztyűben… Ott álltam, én is maszkban, párás szemüvegben, és hálát adtam érte, hogy még ha csak negyed órára is, de láthatom nagypapám, és ilyen formán ünnepelhetjük a húsvétot, együtt!

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .