Valentin-napi örömkavalkád: reggel időben keltem, és meglepi uzsit csomagoltam a gyerekeknek (szív alakú csokikkal) egy-egy kis üzenettel, majd jutott időm magamra (futásra és jógára), és arra is, hogy valentin-napi vacsorát készítsek a családnak!

Valentin-napi rózsacsokor Férjtől – olyan gyönyörű volt!

Az ünnepi vacsorára Törpillával díszítettük az asztalt, a főétel után (tofu pirított zöldségekkel és ázsiai tésztával) igazi desszertkavalkádot szolgáltam föl, a gyerekek legnagyobb örömére. Mindenki kapott egy kis jelképes meglepetést (különleges radírokat), Férj pedig egy szép idézetet saját kezűleg készült képeslapon.

Kaptam egy saját kezűleg készült festményt Törpillától Valentin-nap alkalmából, melynek a felirata az, ami legjobban meghatott: „KŐSZŐNŐMHOGYIJENJOANYÚKÁMVAN”

Szuperül sikerültek Indy-ről a valentin-napi fotók, ugye? 😀

Koncentrációs tréning Szentendre főterén és egy bevásárlóközpontban – Indy hihetetlenül szuper volt! 🙂

Szivárványt megpillantani az égbolton eső után – valami csodálatos volt, meg kellett örökítenem!

Esti mesét olvasni Kismanónak és Törpillának – Nagymanó már a saját regényeit olvassa ilyenkor, de a többiek nagyon szeretik még mindig az esti mesét (remélem még sokáig így lesz!).

Apukám születésnapja alkalmából szüleimnél ebédelni és beszélgetni egy kicsit – ritkán van erre alkalom!

A héten többször is volt időm magamnak ebédet főzni, aminek nagyon örülök, mert sajnos hajlamos vagyok csak valamit bekapni, vagy az egyszerűen csak elhagyni az ebédet (aztán csodálkozom, hogy fáj a gyomrom…).

Végül elérkezett a várva várt (egy picit talán rettegett is?!) szombat, a FEHOVA Winter Dog Show Dog Dancing Bajnokság, melyre mi is neveztünk Freestyle kezdő osztályban. Elképesztő, és még mindig teljesen hihetetlen számomra, de első helyezettek lettünk!!!

Nehéz ilyenkor szavakba önteni, hogy mit érez az ember, hiszen olyan sokat készül egy-egy ilyen megmérettetésre. Tényleg nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz körülmények között (több száz ember és kutya, hangzavar közepette, illetve elég meleg is volt a csarnokban, ami Indy-nek nem igazán kedvez) ilyen jó teljesítményt nyújtunk!

Méltó búcsút vettünk „It’s My Life” kűrünktől, mert ez volt az utolsó alkalom, hogy ezt előadtuk, teljes gőzzel készül az új koreográfiánk!

Vasárnap ágyban meginni a kávét, amit Nagymanó szervírozott nekem – hihetetlen, hogy milyen jó dolgom van! 🙂

Barátnőmet és kiskutyáját megnézni a kutyasuliban, ahova anno mi is jártunk Indy-vel, és elmenni egy közös ismerkedős sétára a kutyusokkal. Nagyon jól sikerült! 🙂

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

“VasárnaPillanatok #357: Indy, a sztár! :)” - 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .