• Hétfőn nyereményjátékot hirdetni, mivel a blogom 11 éves lett! Ezúttal doTERRA Balance illóolaj keveréket nyerhetsz, január 29-ig még Te is beszállhatsz a játékba. Részletek ITT!
  • Megint kiküldeni a blog ünnepi hírlevelét. Vicces, de az utolsó hírlevél tavaly ilyenkor ment ki… Nem mondhatom, hogy túl aktív lennék ilyen téren, de legalább senki sem állíthatja rólam, hogy idegesítően sok e-maillel árasztom el a postafiókját! 🙂 Ha még nem iratkoztál fel, akkor melegen ajánlom, amint látod, nem nyomom felesleges spammel tele senkinek a mailboxát. 😀
  • Jógázni – kicsit (vagy nagyon?) magasabb fokozatra kapcsolva. Ezen a héten elkezdtem Adriene Reboot című sorozatát, ami jó kis kihívásnak bizonyul. Ugyanis nagyon erős, és aránylag hosszú videókat tartalmaz, úgyhogy néha már eljutottam arra a pontra is, hogy csikorgattam a fogam a vége felé! Hiába, sajnos a kondim még hagy némi kívánnivalót maga után…
  • Nagymanót elvinni az első vízilabda edzésére. Ehhez a sporthoz még nem volt szerencsénk, úgy döntött kipróbálja. Egyelőre nagyon tetszik neki, aminek tök örülök, mert kemények az edzések, és biztosan nagyon jót tesznek majd az állóképességének.
  • Egyik nap nagyon rossz kedvem volt, így Adriene Love Wins Yoga-jára esett a választásom. Annyira jó volt, igaz, már megcsináltam párszor, de ez a videó mindig annyira bejön! Próbáld ki Te is!
  • Séta szélben, esőben és napsütésben Indy-vel. Egyre többet és egyre gyorsabban tudok gyalogolni!!!
  • Megint voltunk szombaton a lovardában Törpillával – ilyenkor kicsit vegyes érzelmek töltenek el, mert nagyon hiányzik a lovaglás, ugyanakkor úgy örülök, hogy ő ennyire élvezi, és megtehetjük, hogy járjon a foglalkozásokra!
  • Elhatározni, hogy többet főzök, még akkor is, ha több idővel és energiával jár, no meg őszintén bevallom, hogy a gyerekek nem mindig rajonganak a főztömért – mindig van olyan, aki az adott zöldséget nem szereti… De nem adom fel, mostantól nem hagyom, hogy ez elkedvtelenítsen!
  • Ebből a célból végignézni Deliciously Ella „How to Go Plantbased” című szakácskönyvét, és bejelölni azokat a recepteket, amiket a közeljövőben tervezek elkészíteni.
  • Amikor a macskáim – életükben először – egymástól kb. tíz centire fekszenek le az ágyon a lábam mellé bújva. Na, akkor elolvadtam!
  • Végigválogatni a legutóbbi havas napon készült fotóimat Indy-ről. Hüpp-hüpp, mikor lesz megint igazi tél?! Az időjárás előrejelzést figyelve idén már nem…

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #432: 11 éves a Napi Boldogság!” - 2 hozzászólás

  1. Kedves Anni!
    Utólag is boldog szülinapot kívánok Neked és a blogodnak is! 🎂🎉
    Mindig öröm olvasni a bejegyzéseidet.🙂

    • Kedves Kata! Nagyon köszönöm a kedves sorokat!! Boldoggá tesz, ha írnak nekem az olvasók, ilyenkor nem érzem úgy, hogy mindenkinek írok, de közben senkinek. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .