♥ Self-Love Yoga Adriene útmutatása szerint egy hétfői, zuhogó esős reggelen. Annyira jól esett!

♥ Vezetés, ebédfőzés vagy házimunka közben Ella Mills podcastjait hallgatni, melynek címe Delicious Ways To Feel Better. Fantasztikus beszélgetések, elképesztően érdekes témákban (testi és lelki egészség témakör), briliáns vendégekkel. Ella podcastja évek óta az abszolút kedvencem! Aki beszél angolul, annak tiszta szívvel ajánlom!

♥ Ugyan csak kétszer jutottam el futni a múlt héten, de ezzel is elégedett voltam, mert nagyon besűrűsödtek a tennivalók. A csütörtöki futásomon pulcsi nélkül nyomtam, ami nagy szó! Csodásan sütött a nap!

♥ Kismanóval suli után az ágyunkra leheveredni és beszélgetni – csak úgy.

♥ Mikor Mokka csatlakozott hozzám jóga közben, és „letámadta” Adriene-t. 😀

♥ Nagymanóval és osztályával a Magyar Nemzeti Galériában megnézni a Szinyei Merse Pál kiállítást. Ragyogó volt az idő, egy csomót sétálgattunk még a Várban, nagyon jó hangulatban telt a kirándulás, és a kiállítás is nagyon tetszett.

♥ Meglepett, hogy nem csak Szinyeitől voltak festmények, hanem kortársaitól is, ebből kifolyólag számos francia impresszionista festmény is helyett kapott a tárlatban. Így találkozhattam egy Monet festménnyel is. Érdekes volt, hogy mennyire örültem neki (kedvenc festőim egyike), annak ellenére, hogy már számos alkalommal voltam Párizs múzeumaiban, és rengeteg impresszionista képben gyönyörködhettem. No de aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! 😉

♥ Az külön nagyon jól esett, hogy Nagymanó teljesen odavolt a kiállítástól, ezt nem minden 12 éves mondhatja el magáról. Elképedve jöttem rá, hogy nem voltunk még vele kiállításon (!), valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy csak mi felnőttek mentünk, a két kisebb gyerekre tekintettel (sajnos ők még nem igazán értékelik a festményeket).

♥ Sárgarépás édesburgonyakrémleves, sült fűszeres csicseriborsóval.

♥ Szombat délelőtti piacozás Törpillával, ahol nemcsak anyukámmal, hanem nagypapámmal is találkoztunk!

♥ Céklás turmix – kifejezetten finom volt!

♥ A múlt héten ahány tréningünk volt Indy-vel, annyi féle volt. Voltam vele kültéren Szentendre belvárosában és egy budapesti nyüzsis parkban, dog dancing órán az oktatónknál, önálló gyakorláson csarnokban, majd a hetet egy bevásárlóközpontban zártuk, ami talán a legnagyobb kihívás neki koncentráció szempontjából. Fantasztikusan ügyes volt, nagyon feldobott a sok pozitív visszajelzés, amit kaptunk a mellettünk elsétálóktól – mondjuk nehéz ellenállni egy ilyen gyönyörűségnek, mint Indy! 🙂

♥ Vasárnap gondoltam egyet, és a nappalinkat fotóstúdióvá alakítottam át, hogy Indy-ről csináljak pár képet Valentin-nap témakörben. Nagyon jól sikerültek a képek, még akkor is, ha a stúdiófotózás profi szinten művelésétől nagyon messze vagyok. 🙂

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .