♥ A hét legörömtelibb és legboldogabb pillanata: Indy-vel második helyezést értünk el kezdő osztályban a DIM Dog Dancing HOME kupán, mely egy online dog dancing verseny volt – az első versenyünk!! A kűrünket itt tudod megnézni, ha érdekel, és amennyiben szeretnél többet megtudni erről a szuper kutyás sportról, akkor kattints ide! 🙂

♥ Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás Indy-vel, hiszen már javában készülünk az első „élő” versenyünkre, mely igazi nagy kihívás lesz. Viszont mindig öröm a gyakorlás, mert olyan jó látni, hogy Indiana hogy fejlődik napról napra, hétről hétre. Egyre ügyesebb, egyre jobban koncentrál… és egyre jobban látom, hogy mennyi még a fejlődnivaló!

♥ Kávés szülinapi torta maradékát eszegetni egy jó tejeskávé kíséretében. Nyammm.

♥ Elkészíteni Indy szénabálás képét. Még jó, hogy nem hagytam másnapra, mert jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok alapon inkább gyorsan készítettem a telefonommal  egy képet, abban a reményben, hogy pár nap múlva majd a nagy gépemmel visszatérek. Másnapra már a szénabáláknak hűlt helye volt…

♥ Egyik legjobb barátnőmmel és kislányával találkozni, ahova persze Törpilla is jött: annak ellenére, hogy kb. 5 órán keresztül együtt voltunk, úgy eltelt az idő, mintha csak pár órára jöttünk volna össze! Nagyon élveztük, hogy végre egy kis trécselésre is volt idő, hiszen a gyerekek már egész jól eljátszottak magukban. 😀

♥ Érik a paradicsom – most már minden mennyiségben. Piros, sárga, narancs, fekete, kicsi, nagy, kerek, hosszúkás és villanykörte alakú… Egyszerűen imádom a paradicsomot! (De ki nem?!)

♥ Ölemben hízelkedő Chili cica, pont, mikor írnom kellene – mégis mikor máskor jönne?! 🙂

♥ A héten is sikerült háromszor eljutnom futni, dupla hip-hip hurrá, egyfelől mert volt időm rá, másfelől mert a lábaim sem mondták fel a szolgálatot. Csak így tovább!

♥ Forró kánikulában hazaérni és a hűvös házba bemenni (ilyenkor Indy is jön be velem, nem hagyom kint a 30-35 fokban!). Van légkondink, amit amikor csak lehet, nem használok, de ebben az időben bizony megy egész nap, különben az emeleten nem igazán lehetne meglenni…

♥ Házi jégkrémeket enni a gyerekekkel: elkészíteni és enni is öröm, úgyhogy tényleg megéri! Pár éve vettem a kis fagyis formáimat az IKEÁban, azóta minden nyáron készítek pár adagot – a gyerekek (főként Törpilla) követelik!

♥ Medencézés szüleimnél (vagyis a szomszédban, a kedves szomszédok ha elutaznak, megengedik, hogy használjuk), Törpillával és Kismanóval. Jó volt egy kicsit hűsölni, ezen a nyáron bevallom nem nagyon jutottam el még a strandra… (De ami késik, nem múlik!!)

♥ Elkészült Kismanó fogszabályozója is, amit (egyelőre) nagy lelkesedéssel hord.

♥ Jéghideg, édes sárgadinnye…

♥ Megérkeztek az új do’TERRA olajaim – a csomagot mindig nagy izgalommal bontogatom, mert mindig kerül bele valami újdonság. Így mindig valami igazán örömtelivel indul a hónap!

♥ Jó rég nem volt időm Napi Boldogság hírlevelet küldeni, de most erőt vettem magamon, és megszerkesztettem, elküldtem. Szerintem nagyon jól sikerült! Ha még nem iratkoztál föl rá, akkor tedd meg, mert sajnos Facebook-ról már nem igazán tudsz értesülni a hírekről (kivéve ha célirányosan rákattintasz a Napi Boldogság oldalára), mert annyira lekorlátozza a Facebook a posztok láthatóságát.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #343: Valóra vált álom” - 2 hozzászólás

  1. Nagyon örültem a váratlan, de annál gazdagabb kínálatú hírlevélnek. Jól átlátható és könnyű megtalálni, ami érdekel (mondjuk engem minden bejegyzés érdekel).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .