• Sushi vacsora kettesben Férjjel a kedvenc japán éttermünkben. Mostanában ritka, hogy kettesben vacsizzunk, úgyhogy most kiélveztük minden pillanatát!
  • Csináltam finom zöldséges lasagne-t, aminek szerencsére nagy sikere volt, mert elég sokat dolgoztam vele! (Gondoltam is magamban, hogy jól fejbe vágom a családtagokat, ha nem ízlik nekik! 😀 )
  • Pár napos osztrák kiruccanás a családdal egy csodás wellness szállodába. A környezeten és szolgáltatásokon kívül számomra külön bónusz volt a vegán ebéd és vacsora, ami átlagon felüli volt… Bárcsak mindenhol ilyen növényi alapú választékot kínálnának!
  • 8 km-t futni a szálloda környékén a csodálatos természetben, még egy gyönyörű napraforgó mező mellett is elhaladtunk! A család többi tagja bicajon kelt útnak, úgyhogy elmondhatom, hogy én voltam a legfáradtabb a kis „kirándulás” végére, főként, hogy kisütött időközben a nap, és egy csepp víz sem volt nálunk… Tanultam az esetből!
  • Bringó hintózás Férjjel és a gyerekekkel – rengeteget nevettünk, és teljesen beállt a combizmunk, ugyanis végig versenyeztük az egész távot a fiúkkal (a két fiú volt külön, mi pedig Férjjel és Törpillával együtt).
  • Egy jó hangulatú esti/éjszakai dog dancing versenyen részt venni Indy-vel tréning osztályban, Székesfehérváron. A tréning osztály azt jelenti, hogy az ember csak gyakorlás céljából vesz részt a versenyen, sem pontszámot, sem értékelést nem kap a bíróktól. Nagyon ránk fért egy jó kis „flow” élmény, és ahhoz képest, hogy mennyire fülledt meleg volt a csarnokban, tényleg sikerült Indy-ből kihoznom a maximumot. Elégedett voltam a teljesítményünkkel, és tényleg nagyon jól éreztük magunkat a ringben.
  • Vacsora a Római parton, Férjjel, Törpillával és Indy-vel. Nagyon finomak voltak a Las Vegan’s vegán hamburgerei, és nagyon jól éreztük magunkat, nem is voltak sokan, arra tekintettel, hogy hétköznap voltunk. Kellene több ilyen nyugis sétálgatós este!
  • Elkészültek a legutóbbi júliusi sződligeti dog dancing verseny fotói, nagyon jók lettek! Mindig olyan jó érzés utólag gyönyörködni egy-egy jól elkapott pillanatban. 🙂
  • Rúzsa Magdi koncert Siófokon: ez volt Törpilla első koncertje, aki nagy RM rajongó. Szuper volt a koncert, óriási volt a hangulat!
  • A macskákon derülni, akik mindig megérzik, hogy valami nem stimmel, ha csomagolunk egy utazás előtt. Mokka ilyenkor mindig belefekszik az üres bőröndbe, Chili pedig elbújik a kis odújába az utazás reggelén, hogy minél nehezebben tudjuk kivenni és berakni a hordozójába (pedig a hordozót ilyenkor elő sem veszem, hogy nehogy gyanút fogjon).

Neked mi tette boldoggá az elmúlt két hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .