♥ Ez a hét a fodros kel jegyében telt, ugyanis saját vetésű kis magjaimból gyönyörű növények lettek. Kedvencem a fodros kel chips, a tamaris-szezámos fodros kel saláta, no meg egy jókora marék fodros kel a futás utáni smoothie-ba! (Néha délután is jól jön uzsonna gyanánt…)

♥ Felvenni a gyerekeket a nagymamás programot követően a Velencei-tónál, majd „leugrani” Veganeetához, ahol szokásosan nem mindennapi vegán finomságokban volt részünk. A csodás brownie és a jeges kávé feltette az i-re a pontot!

♥ Keszthelyen a Kékszalag első partnál megjelenő versenyzőit figyelni, óriáskerékre felülni, és örülni, hogy Kismanó is legyőzte végül a magasságtól való félelmét!

♥ Mit szépítsem, kicsit meghúzódott a lábam és a kezem, de nem csüggedtem: a jógát így is majdnem minden nap csináltam, és persze bevetettem minden titkos kencét – így végül a múlt héten két  szer jutottam el futni, és remélhetőleg a jövő héten lesz az 3 alkalom is!

♥ Megjelent Ellie Goulding új, Brightest Blue című albuma. Ellie a kedvenc előadóm, így már nagyon vártam a lemezt, amiről már van pár nagy kedvencem (igaz, bevallom van pár olyan szám is, ami viszont nem érintett meg).

♥ Esti, friss fuvallat, ami kicsit lehűti a hálószobát – és az ablakban figyelő Chili cica, aki igazi elengedhetetlen „kelléke” a lakásnak!

♥ Ránézni a lábujjaimra, és örülni a szép körmeimnek – éljen a francia pedikűr! 🙂

♥ Családi összejövetel rég nem látott kedves rokonokkal – igazán jól sikerült a nagy vendégség, amire sajnos már jó rég nem került sor a koronavírusból kifolyólag. Jó volt látni a rég nem látott arcokat! Rengeteget készültem, hogy legyen az asztalon, mi szem s szájnak ingere, és sikerült is kedvére tennem a vendégseregnek.

♥ A vendégség egyik fő attrakciója ez a nyers sós-kávés csokitorta volt, mely természetesen kizárólag növényi alapanyagokból készült, s Deliciously Ella (azaz Ella Woodward) receptje alapján készült.

♥ Indyvel bemutatózni a vendégeknek – ugyanis az aznapi tréninget úgy döntöttem, hogy a vendégek jelenlétében tartom meg, egy kis nehezítésként Indy számára. Nagyon jól sikerült, Indyvel nagy sikert arattunk!

♥ Új (és csinos) pizsamába bújni este, lefekvés előtt – Férj dicséretét is bezsebelni!

♥ Indyvel dogdancing órára menni és sikerélményt sikerélményre halmozni! Napról napra egyre ügyesebb és okosabb – én meg csak ámulok és bámulok! Az óra végén akkorát nevettünk – Indy spontán belepréselte magát egy nála eggyel kisebb méretű boxba, gondolván, hogy majd ott lepihen, és még dicséretet is kap – meg is örökítettem a pillanatot! Cukiiii!

♥ Zamatos koktélparadicsomok a kiskertemből – azért csak hagynak valamit a poloskák nekünk is!

♥ Teraszon egy jó kis jegeskávéval elhelyezkedni és megírni az aznapi fejezetet a teljesítménynaplónkban (még azt is vezetek, igen, dokumentálni kell a közös tréningeket Indyvel, mert így tudunk egyről a kettőre lépni!).

♥ Lábaim előtt heverő Indiana, aki megértően belenyugszik, hogy ilyen melegben nem jöhet velem futni!

♥ Kora reggeli fényben szuszogó Törpillát lencsevégre kapni. Olyan volt, mint egy földre szállt angyal! (A napsugarak még szivárványos glóriát is varázsoltak a feje fölé!)

♥ Nagymanó jóreggelt-ölelése, ami mindig bearanyozza a napomat. ♥

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .