♥ Tűrhetően jó időben vinni a gyerekeket lovaglásra – igaz mindig meglepődünk, mikor a lovardához érünk, hogy mennyivel hűvösebb van, de most legalább nem fagytunk oda a földhöz már a kiszállást követően. Imádom, hogy Nagymanó olyan lelkes, és nagyon szépen is halad!

♥ Csodás időben sétálni menni Indyvel, aki teljesen bepörgött, fel és alá rohangált, majd mikor összetalálkoztunk egy vékonyka kis vizslalánnyal (aki fele akkora sem volt, mint Indy), megindult a játék nagy betűkkel. A vizsla halált megvető bátorsággal küzdött Indyvel, aki nem bánt vele kesztyűs kézzel, de ez szemmel láthatólag sem őt, sem a gazdiját nem zavarta (azért én néha helyre tettem őkelmét). De a legjobb az volt, mikor a vizsla úgy istenigazából rohanni kezdett és Indy minden erejét latba vetve próbálta elkapni. Nyilván a nyomába sem ért volna, ha nem taktikázik és nem vágja le néhol a kanyart – na ilyenkor viszont elkapta a grabancát és kezdődött újra a játszma. 🙂

♥ Valentin-napi kekszeket sütni a gyerekekkel, amit másnap bevittek a suliba. Még soha nem készítettem rózsaszín cukormázat céklalé segítségével, de most ennek is eljött az ideje, és szerintem nagyon szépek lettek a kekszek. (Az igaz, hogy miután a gyerekek lefeküdtek aludni, akkor ültem neki a kb. 50 keksz dekorálásának, de kitartottam.) És milyen jól tettem! Állítólag nagyon nagy sikere volt a keksznek, mind elfogyott egy szálig!

♥ Chili cicát fotózni non-stop. Esküszöm tudja, hogy mikor akarom fényképezni, és akkor kifejezetten produkálja magát…

♥ Valentin-napi képeslap Kismanótól. Tényleg elérzékenyültem, mikor a szívecskékkel dekorált képeslapon azt olvastam, hogy ANYA SZERETLEK, APA SZERETLEK és végig írta testvérei nevét is, sőt, még a két állatkánkat is belevette a felsorolásba. ♥

♥ Voltam egyébként olyan mazochista, hogy kis X és O alakú sütiformák segítségével megannyi XOXO sütikét formáztam, de bevallom őszintén talán utoljára, mert lélekborzoló mutatvány (legalábbis én azért az ennyire pepecselő munkától már idegbajt kapok egy idő után!). Arra azért jó volt, hogy dekoráljam a cappuccino-s képemet, majd betegyem uzsira a gyerekeknek, ugyanis én egy darabot nem tudtam elrágni belőlük a fogszabályozóm miatt…

♥ Oh, fogszabályozó, már tésztát is tudok enni, ami igen nagy dolog, nem kell turmixra és levesre korlátozni a menüt. De annyira hiányzik a rágás, hogy bevallom, néha inkább nem is eszem, mert annyira idegesít a nyammogás. Inkább kihagyom az étkezést, amivel végül nem járok valami jól…

♥ Valentin-nap kivételesen gyönyörű nap volt, hiszen hét ágra sütött a nap, és aznap pillantottam meg az év első hóvirágait szüleim kertjében.

♥ És aznap köszönthettem Apukámat 70. születésnapja alkalmából, ami igazán jól sikerült, mert nagyon örült az összes ajándéknak, amit vettem neki. ♥

♥ Este pedig Férj gyönyörű rózsacsokorral állított be, és konstatáltuk, hogy milyen jó, hogy vagyunk egymásnak – mindannyian. ♥

♥ De természetesen a hét legkiemelkedőbb fénypontja apukám születésnapi bulija volt, ahol részt vett a nagy család apraja nagyja, és egy csomó rég nem látott távoli rokon is megjelent. Szerintem olyan jól sikerült a buli, mint amennyit készültünk rá – szuper volt!!!

Az alkalomra csokitortát sütöttem sok-sok csokikrémmel és zamatos, rugalmasan puha piskótával Minimalist Baker receptje alapján (fotó nincs, irdatlan iramot diktálva csináltam meg, hogy ne késsünk el a vendégségből).

Izgultam, hogy Nagymanó gitár előadása jól sikerüljön – fantasztikus volt hallgatni, ahogyan gitározta az Ez a nap más, mint a többi című jól ismert slágert, melyet végül az egész család vele énekelt teli torokból. Nagyon büszke voltam rá, és olyan boldog voltam, hogy most minden meglepetésre fény derül!

Ugyanis a gitározás után a rokonok és barátok üzeneteiből, vicces vagy megható történeteiből készült videót néztük meg, mely egyaránt volt humoros és megindító. Mi Férjjel és a gyerekekkel a Beatles örökérvényű slágerére, az All You Need Is Love című számra készítettünk egy klipet, melynek forgatókönyvén már hetek óta dolgoztam. A gyerekek és mi is táncoltunk, énekeltünk, feliratokat és fotókat mutogattunk, Indy táblákkal jelent meg a színen és még Chili is szerepelt a filmben. Nagyon-nagyon jó lett, Apukám teljesen odáig volt, de bevallom őszintén, még én is teljesen a hatása alatt vagyok a videónak és a sok belefektetett munkának és energiának.

♥ Napsütésben futni, míg a gyerekek mellettem bicajoztak és rollereztek (már hiányzott!).

♥ Lázasan készülődni a jövő heti miniszünidőnkre és Kismanó születésnapjra. 😉 Ebből kifolyólag jövő héten sem lesz hét közben bejegyzés, csak hétvégén lesz időm beszámolni a heti örömöket illetően.

♥ Vasárnap reggeli isteni smoothie frissen facsart narancslé, banán, kókuszkrém és fagyasztott eper felhasználásával. Mmmmmm!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .