vasarnapillanatok 52

♥ Kismanó beteg volt egész héten, így vele voltam itthon. Bár emiatt mind az írás, mind egyéb tevékenységek sokkal nehezebbé váltak, voltak azért bőven fénypontjai is a hétnek.

♥ Például pontosan ezért rá voltam kényszerülve, hogy sokkal többet sétáljak a friss levegőn (egyéb esetben bent gubbasztottam volna a számítógép előtt 😉 ). Játszótereztünk, gyalog mentünk a postára, bevásárolni, és Turbót is együtt sétáltattunk. (Megjegyzem, meg kell zabálni Kismanót, ahogyan kutyát fegyelmez!)

♥ Mivel Kismanó mellett semmilyen „egyéb” tevékenységet nem lehet folytatni (főként az olvasás, írás, számítógép van kizárva), próbáltam más, hasznos tevékenységeket beiktatni a napba. Juhéjj, a rendszerezés ötlete neki is tetszett, így két komód fiókjait is sikerült gyönyörűen rendbe raknunk együtt! Ez most biztosan viccesen hangzik, de azóta mikor annak a bizonyos „mumus” fióknak a közelében járok, akkor kihúzom (napjában többször!), és gyönyörködöm az eredményben. Még magam sem hiszem el, hogy rávettem magam, és megcsináltam! 🙂

♥ Saját készítésű málnás joghurt felengedett „nyári” málnából.

♥ Közös festegetés Nagymanóval.

♥ Gesztenyesütés (az első és talán utolsó idén – mi van???) egyik este.

Valentin-napi dekorálás – most már textil és fa szívecskéktől nyüzsög a lakás. Kedvencem a képen látható girland, ami még sokkal de sokkal szebb élőben. Átlátszó és fényesen csillogó műanyag szívek kombinációja. A szívek mint megannyi rubintvörös prizma szórják szét a fényt a konyhában. Fantasztikus hangulatuk van!

Almás pasztinák krémleves bio tönköly levesgyönggyel (hogy örültem, hogy az utóbbira rátaláltam a DM-ben!)

♥ Ovis farsangra Férjjel és Nagymanóval beöltözni (könnyű dolgunk volt, mert akad jelmez bőven a mi kis Halloween tradíciónknak köszönhetően). Férj a szokásos vámpír jelmezébe bújt, én ördögi angyal lettem, Kismanó pedig elbájoló volt mini-drakula palástjával és fogaival. A farsang szuperül sikerült, és a jelmezeknek nagy sikere volt. 😀

♥ Szülinapomra kapott torna DVD-t végigcsinálni – először ledöbbenni (és szitkozódni!), hogy milyen nehéz, aztán elégedetten elnyúlni a végén. Másnap megint ledöbbenni, hogy alig tudok leülni a hátsó felemre! A tornában Nagymanó is részt vett, eszméletlen cuki volt ahogyan próbálta a mozdulatokat utánozni. ♥

♥ Átugrott Férj tesója és barátnője egy gyors köszöntésre, jó volt őket látni, mert már rég találkoztunk. Persze az ajándékoknak is nagyon örültem…!

♥ Szombati gyerekzsúr barátnőim társaságában. Hihetetlen, de hat gyerkőc rohangált körülöttünk nagy hévvel – ki gondolta volna még ezt a főiskolai éveink alatt?! Azért beszélgetni is tudtunk az önfeláldozó apukáknak köszönhetően.

♥ Fantasztikus szülinapi meglepetés torta a barátnőimtől, ami nem volt más, mint egy Louis Vuitton táska torta!!! Wow! Gyönyörű volt! Hát, ez még sokkal szebb és eredetibb, mint az „eredeti”!

♥ Ajándék főzőiskolás utalvány a barátnőktől, amit anyukámmal használok majd fel – már alig várom! 🙂

♥ Szombat este cukibbnál cukibb kedvenc kutyusokat pinnelni – lásd itt! Szó szerint olvadoztam… 🙂

♥ Vasárnap reggel sokáig (8-ig) aludni, és arra ébredni, hogy fantasztikus gyönyörűen süt a nap. Hirtelen megszállt az az érzés, hogy nemsokára megint milyen kellemes lesz reggelenként a teraszon kávézni…

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .