♥ Igazi vitaminbombát kortyolgatni hétfő reggel: banán, friss ananász és baobab por felhasználásával. Mmmmm!

♥ Indy egyre ügyesebb a különféle engedelmességi gyakorlatok elvégzése közben – ajánlom is neki, mert jövő vasárnap vizsgázunk!

♥ Ahhoz képest, hogy pár nap múlva 7 hónapos, szerintem szuperül megy neki minden, és még annál is több – a vizsgán nem kerül majd sor a pacsira, forgásra, pörgésre, lábszlalomra és integetésre, amiben már ugyancsak egész ügyes. Most az ültetésre, fektetésre, helyben maradásra és persze pórázzal láb mellett haladásra koncentrálunk, mely utóbbinak kivitelezése egyébként úgy gondolom, hogy haladó feladat, ugyanis erőteljes koncentrációt igényel a kutyától.

♥ Termoszba készített meleg tea, amit a kutyaiskolai hidegben fagyoskodás után ihatok meg jutalmul, a meleg kocsiba beülve. 🙂

♥ A jég roppanása és reccsenése a bakancsom talpa alatt – imádom! Ezúttal teljes mértékben kiéltem eme szenvedélyem, mert lassított felvétellel fel is vettem a folyamatot. Nagyon élveztem!

♥ Hidegből forró, illatos szaunába beülni, és csendben relaxálni.

♥ Duplacsokis kekszek, melyek az egész család tetszését elnyerték. Mondjuk nem csodálom, mert nem fukarkodtam az alapanyagokkal – mandulaliszt, mandulavaj, étcsoki cseppek, nyers kakaópor, vaníliakivonat és kókuszvirágcukor tette ellenállhatatlanul különlegessé ezt az édességet.

♥ Mezőn vágtázó, boldogan szárnyaló Indy kutya – imádom, ahogyan a nagy szőre repül körülötte, és a fülei… a fülei azt hiszem kiemelten imádnivalóak!

♥ Ezen a héten végre áttöréshez érkeztem: mikor a gyerekek pizzát falatoztak, én összedobtam magamnak egy wokzöldséges quinoát, aminek végül a nagy részét Kismanó ette meg előlem! Eddig hallani sem akart erről az ételről, most pedig szó szerint falta, és azt mondta, alig várja, hogy megint készítsek belőle.

♥ Egyre jobban megy Chili fürdetése, már-már belenyugodva hagyja, hogy miután bejött a kertből, felvonszoljam, berakjam a kádba, és lábfürdőt vegyen.

♥ Törpillával Vidám meséket olvasni Szutyejevtől, amit én legalább annyira élvezek, mint amennyire ő!

♥ Egy bögre meleg teával melengetni a kezem, miután teljesen jéggé fagytak az Indyvel való gyakorlatozás után (Próbált már valaki hosszú távon hidegben klikkelgetni? A végén már a gombot sem érzem…)

♥ Nagymanóval Garfield képregényeket bújni és szakadni a röhögéstől, ugyanis rajta kívül senki más nem alkalmas arra a családban, hogy értékelje a dagadt, vörös kandúr humorát. Emlékszem rá, hogy kb. ennyi idősen én is hahotázva olvastam föl a képregényt a szüleimnek, de nem igazán értékelték eme fáradozásomat. Így leginkább magamban vidultam a viccesebbnél viccesebb képsorokon. Most viszont végre van valaki, akivel lehet rajta vonyítva vihogni.

♥ Indy e heti tréningjének része volt, hogy magunkkal vittük a lovardába, ahol közvetlen közelről megismerkedhetett Polly pónilóval, aki már hozzászokott az ugató kutyatársasághoz. Indy nem is ugatott, nem is morgott, viszont farokcsóválva minél közelebbről akarta szemügyre venni, úgyhogy nagyon jól sikerült a találkozás.

♥ Kismanó rávett, hogy gombfocizzak vele, amihez eleinte nem volt sok kedvem, de az ő kedvéért belementem a játékba. Megérte! Olyan lelkesedéstől és örömtől sugárzott az arca, ahogyan tanított a gombfoci minden csínjára-bínjára, olyan édes volt!

♥ Elindultam egy fotópályázaton, melynek témája téli kedvencek a hóban volt. Végül Indy fotója vitte el a pálmát, aminek eszméletlenül örültem!

♥ Hóesés vasárnap reggel – kár, hogy hamar olvadásnak indult, de legalább szép havas táj fogadott a kutyasuliban, ahol egész jól ment ma a tréning!

♥ Imádom, mikor a hópelyhek hatalmas pelyhekben kavarognak – ezt figyelve költöttük el vasárnapi reggelinket Férjjel – mindkettőnk egyik kedvencét, tofurántottát készítettem, mely ízletes és tartalmas.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .