Bár már lassan elérkezünk augusztus közepéhez, mégis teljes mellszélességgel tombol még a nyár. Ennek ki örül, ki nem. 😉 Én azt mondom, élvezzük még ki a nyár utolsó sugarait, és együk degeszre magunkat édesen érett gyümölcsökkel, amíg lehet!

Készültem egy kis nyári meglepetéssel: ezt a két gyümölcs formájú kis pénztárcát sorsolom most ki azok között, akik részt vesznek a játékban. 😀

Ahhoz, hogy megnyerhesd a görögdinnye vagy citrom formájú kis aprópénz tartó tárca egyikét, nem kell mást tenned, mint: 

  1. Lájkold a Napi Boldogság Facebook oldalán a nyereményjátékról szóló bejegyzést.

  2. Oszd meg a nyereményjátékról szóló bejegyzést.

  3. Hozzászólásban írd meg, hogy ezen a nyáron mi volt eddig a legszebb élményed!

Kiegészítés a blogot olvasó, de Facebook profillal nem rendelkező olvasók számára: amennyiben nem vagy fönt Facebook-on, írd meg a bejegyzés végén itt a blogon hozzászólásban, hogy mi volt eddig ezen a nyáron a legszebb élményed!

A nyereményjátékra 2018. augusztus 20-án éjfélig várom a válaszokat!

A nyereményjáték szabályzata:

Személyenként csak egy hozzászólást veszek figyelembe a sorsoláskor. Csak az ehhez a bejegyzéshez érkezett hozzászólásokat, illetve a Facebookon közzétett kommenteket tudom értékelni, e-mailen, más bejegyzésekben vagy egyéb fórumokon közzétett válaszok nem vehetnek részt a sorsolásban.

A hozzászólók közül két szerencsés nyertest* sorsolok a random.org segítségével, majd a nyerteseket az augusztus 20-ai héten értesítem e-mailen (ezért kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címed!). A nyertes nevét ugyanekkor teszem közzé ebben a bejegyzésben!

Amennyiben a nyertes két héten belül nem jelentkezik az ajándékért, fenntartom a jogot az újra sorsolásra. A nyereményt postán küldöm ki a szerencsés nyertesnek.

*A játékban csak magyarországi postázási címmel rendelkező olvasók vehetnek részt.

“Gyümölcsös nyári nyereményjáték!” - 3 hozzászólás

  1. Kedves Játékosok!
    A nyereményjáték lezárult, a két szerencsés nyertes pedig Cseh-Révész Magdolna és Agnes Franko lett.

    Sok szeretettel gratulálok nekik a nyereményükhöz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .