♥ Hazaérkezés másnapján saját kávéfőzőmmel (!) lefőzni a reggeli kávémat. Mennyei! (Főként, hogy éjszaka 4 órát aludtam csak, azt is nagyon rosszul.)

♥ Hazahozni Chilit a szüleimtől – meglepően otthonosan mozgott a lakásban, pedig 12 napot volt távol! Körbenézett, mindenkit üdvözölt, majd visszavonult a kandalló alatti kuckójába, és aludt vagy 4 órát az ijedtségre. 🙂

♥ Asztalon pihenő Chili, aki igazán inspirál az írásban. Most már tudom, hogy miért volt sok híres írónak macskája – tényleg jól esik egy macskával az írógép/notebook mellett pötyögni! (Valahogy olyan otthonosan romantikus érzés!)

♥ Sok-sok mézes tea, mert ez a hét a betegeskedés jegyében telt – baromi fitten tértünk vissza a nyaralásból! 😉

♥ Megírni a nyaralásunk történetét, melyet itt olvashatsz.

♥ Ujjongva csak két adagot mosni, mert sikerült szinte mindent kimosni a nyaraláson visszaindulás előtt (hiszen volt mosógép az apartmanunkban!).

♥ Óriás rendet rakni a lakásban, mely ugyan nem volt élvezetes, de az eredmény annál inkább (kb. röpke 10 percig, amíg Törpilla nem rámolt szét megint mindent…).

♥ Esküvő a Somló-hegyen, csodálatos környezetben. Még soha nem voltam a környéken, és a rekkenő hőség ellenére magával ragadott a fantasztikus szőlőkkel borított hegyoldal látványa. A szállásunk is gyönyörű helyen volt, ahol az esküvő előtt volt egy kis időnk elkészülni.

♥ Az esküvőn rég nem látott rokonokat látni és pár szót váltani, a házigazdák kedvességében fürdeni. 🙂 Jól esett! (Még szuper vegán menü is volt, nagyon örültünk neki!)

♥ Törpilla bűbájos pöttyös ruhájában (mely duplán menő volt, ugyanis előző nap kb. 800 forintért túrtuk egy second hand lánc boltjában), fehér topánjában és parkettába fonott frizurájával, melyet anyukám készített (én még nem tudom elkészíteni…).

♥ Kb. 11-ig táncolni Törpillával a mulatozó násznéppel együtt – ez volt eddigi leghosszabb estéje, és igazán élvezte!

♥ Vasárnap végre egy éjszakát végigaludni (a köhögéstől a héten egyet sem sikerült rendesen).

♥ Konstatálni, hogy (még mindig) az én macskám a legszebb és legcukibb széles e világon.

♥ Paradicsomtól és uborkától roskadozó veteményeskert.

♥ „Welcome home” rózsacsokor Férj anyukájától.

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .