Elképesztő, de annyi minden történt megint ezen a héten, hogy olyan, mintha hétfő már ezer éve lett volna… azért igyekszem összegyűjteni a szép pillanatokat, melyekből megint akadt bőven!

♥ Amikor Férj azt mondja: „Olyan jó, hogy ilyen szép feleségem van, szeretlek nézni reggel, mikor alszol, akkor is olyan szép vagy.” ♥

♥ Ausztriai minivakáció a családdal egy szuper gyerekbarát hotelben. Voltunk már többször is a szállodában, a gyerekek már tűkön ültek, hogy mikor megyünk megint – alig várták, hogy belevessék magukat a fürdő rengeteg medencéje és csúszdája közé Férjjel.

♥ Annak ellenére szuper volt a nyaralás, hogy az időjárás sajnos nem volt tökéletes, egyik nap egész nap szakadt az eső, de a többi napon sem volt igazán strandidő. Ez a gyerekeket természetesen cseppet sem zavarta. 😀 (Utólag már engem sem, bár előzetesen ráparáztam azért a dologra. 😉 )

♥ Bár vagy négy dolgot otthon felejtettem (többek között nem vittem melltartót sem sportmelltartót), mégis megoldottam a futást. Úgy látszik, mostanában a sportmelltartó az, ami állandóan otthon marad – a múlt heti sárvári kiruccanásra sem vittem magammal. Akkor egy csipkés push up melltartó, most pedig az egyetlen melltartó volt rajtam, amit az utazásra vittem (ami rajtam volt).

Hát, nem volt a komfortok komfortja, és még mosnom is kellett, hogy este felvehessem (addig a bikini fölső volt rajtam, amíg száradt). De megérte! Szuper gyönyörű futásokban volt részem – imádok új helyeken futni! A legviccesebb, hogy egyik nap Ausztriában, másik nap Magyarországon futottam, ugyanis a szálloda kb. 100 méterre van az osztrák-magyar határtól – csupán át kellett futnom, hogy megint hazaérjek… 🙂

♥ Nyuszietetés, játszóterezés, medencézés, társasozás, csúszdázás a gyerekekkel.

♥ Meglepően hiányzott Chili cica, akit 4 napra szüleimhez költöztettem. Nagyon jó volt újra látni, és tapasztalni, hogy ő is nagyon örül nekem (és a gyerekeknek). Barátságosan dorombolva dörgölőzött hozzánk, majd mikor itthon kiengedtük az utazódobozából, akkor először meglepődve körbenézett, majd úgy tett, mintha mi sem történt volna – körbefutotta a kedvenc helyeit, s letelepedett a nappaliban.

♥ Chili meglepő kedvessége és ragaszkodása: egyik este végig ott feküdt a fürdőkád mellett, amíg Törpillával hajat mostunk, majd még azt is megvárta, hogy hajat szárítsunk. Sem a vizezés, sem a hajszárító hangja nem zavarta! (Pedig a vizet nem igazán szereti.)

♥ Amikor elkenődött a szempillafestékem, és megkérdeztem Törpillát, hogy fekete-e a szemem alatt, majd ezt volt a válasz: „Igen, kicsit ott fekete. De nem baj, mert Te szép vagy így is. Te mindenhogyan szép vagy.” (Olvadtam!)

♥ Névnapi meglepi anyukámtól: különleges jógazokni és egy kis útikönyv a nyárra. 🙂

♥ Névnapi virágcsokor Férjtől. ♥

♥ IKEA-ban Nagymanónak meglepi ágy vásárlás, ugyanis szülinapjára többek között egy új ágyat kap – a régin már teljesen végigér a lába… Bár elég sietős volt a titkos vásárlás, arra azért volt időm, hogy igyak egy rizstejes lattét, és egyek hozzá egy szelet vegán cappuccino tortát – micsoda meglepetés!

♥ Chili VÉGRE tudja, hogy kell használni a lengő macskaajtót – a macska wc-je zárt, és van rajta egy macskaajtó, hogy minél kevesebb alom és szag távozhasson a bejáratán. De sajnos eddig nem volt rajta az ajtó, ugyanis képtelen volt be- és kimenni rajta. Most újra próbálkoztam, és sikeresen megoldotta a dolgot. Juhéjj! Na, nem mintha ettől ritkábban takarítanám majd, de örülök, hogy még kevésbé jön szivárog majd ki a szag, miután elvégzi a dolgát. Bocsánat, lehet, hogy ez egy hülye apróság, de én tényleg nagyon örültem neki!

♥ Jógázás Törpillával – ő a plüssnyuszijának tanítgatta a pózokat, és elképesztően aranyos volt!

♥ Óriási pocsolyákban ugráló Törpilla. Mindenképp ki akart menni ugrálni, én pedig úgy döntöttem, nem vagyok semmi jó elrontója. Kb. fél decinyi vizet öntöttem ki az akció után a csizmájából! (És persze teljes átöltözést igényelt a kis kaland.) De megérte!

♥ Sikerült kiszanálni a sok kacatot a fiúk szobájából – el sem hiszem! Három óriási doboznyi kacat volt felhalmozva, ami gyakorlatilag eltűnt. Hátravan még mindkét fiú éjjeliszekrénye, de a kezdő lökés már megvan, nagyon optimista vagyok. 🙂

♥ Ajándék cukkini a szomszéd bácsitól. (Tudja, hogy növényevő vagyok, és ezzel a felkiáltással „megdobott” három hatalmas példánnyal!)

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .