♥ Megjelentek az első pici bimbók a pünkösdi rózsáimon, már alig várom, hogy illatos virágba boruljon az előkert!

♥ Új szandáljában pózoló Törpilla, nagy örömmel öltötte magára a tavaszi topánját. ♥

♥ Főzőiskola anyukámmal és tesómmal: egy valódi Bazi nagy vegán burger bálon voltunk! A tanfolyam házigazdája a sziporkázó személyiségű Steiner Kristóf volt, és az est olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttem, holnap bejegyzés formájában tudhatsz meg kicsit többet a kurzusról és Kristóf új szakácskönyvéről. 🙂

♥ Házi áfonyás kókuszjoghurt: egyszerű és finom!

♥ Ezen a héten több alkalommal is voltam futni, és újra „rekordokat” döngetek: 6 km-t sikerült lefutnom (egész jó tempóban) szombaton, melynél hosszabbat már nagyon rég nem futottam!

♥ Ezen a héten olyan kemény jógaórán voltam, mint még soha: sírni tudtam volna a fáradtságtól, de helyette inkább összeszorított foggal és remegő lábbal próbáltam kitartani a pózt, és az egyetlen ok, hogy nem adtam föl, az oktatóm volt, aki végig ott volt és bíztatott: meg tudod csinálni! Fantasztikus személyiségének köszönhetően úgy érzed, képes vagy mindenre, még a lehetetlenre is!

♥ Heti 6 jógázás – egészen elképesztő, hogy sikerült ilyen fegyelmezettnek lennem – de tudom, hogy a sarok- és derékfájdalmat csak ez oldhatja meg (vagy legalább is nagyon bízom benne!).

♥ El sem hiszem milyen régóta tervezem, hogy a mindfulness, azaz tudatos jelenlét tudatos útjára lépek, és teszek érte, hogy kiegyensúlyozottabb legyek. Most megragadtam az alkalmat, és utolsó pillanatban csatlakoztam egy autogén tréning csoporthoz – nem bántam meg, sőt! Nagyon jó élmény volt az első csoportos óra, és szinte minden nap sikerült egy kicsit gyakorolnom a relaxációt, azaz az órán átvett dolgokat. ♥

♥ Kismanót nézni, ahogyan önfeledten fújja a pitypangokat – eszembe sem volt megállítani, sőt! Inkább lelassítottam, és én is élveztem a pillanatot.

♥ Törpillával fodrászosdit játszani.

♥ Fantasztikus madárcsicsergésben relaxálni.

♥ Muskátlit ültetni a gyerekekkel a virágládákba – ilyenkor egyszerűen imádok a bejárati ajtón bemenni, és csodálni a szebbnél szebb virágokat!

♥ Átaludni 2 azaz két éjszakát! (Bár jelentősen kell kompenzálnom, mert Törpilla mostanság kivétel nélkül fél 6 és 6 között ébred…)

♥ Dzsungel könyve a Pesti Színházban – Kismanó első igazi színházi élménye igazán jól sikerült, annak ellenére, hogy a darab elég hosszú volt. De nagyon tetszett mindannyiunknak!

♥ Egész héten elsősorban egy dolog körül forogtak a gondolataim, de hogy mi körül? Ez legyen egyelőre az én titkom, de ígérem, hogy jövő héten Te is megtudod, hogy miért vagyok annyira BOLDOG!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

“VasárnaPillanatok #269: Tavasz vagy nyár? Ez itt a kérdés!” - 2 hozzászólás

    • Szia! Bocsánat a késői válaszért. Sajnos a kókuszjoghurtot vettem, csak a gyümit kevertem hozzá, és így lett belőle házi kókusz-gyümijoghurt… Eddig csak a Hideg Nyalat márkájút ismertem itthon, de most már vettem Spar-ban is, ami nagyon nagy dolog, eddig máshol nem volt kapható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .