“Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.”

(Wass Albert)

Vannak az ember életében kemény hetek, s ez a múlt hét is egy ilyen volt számomra. Ilyenkor reggeltől estig nincs megállás, néha még evésre sincs időm. Nincs időm a blogra, nincs időm magamra (egy percet nem sportoltam), és még az is kétséges, hogy odaérjek A-ból B-be. Ez bevallom, nagyon frusztrál, de mindezek ellenére vannak természetesen örömteli pillanatok!

Utólagosan jöjjön pár ilyen pillanat a múlt hétről!

♥ Újabb köröket letudni fogorvosnál, bőrgyógyásznál, gyerekszemésznél – na nem nagy örö.m, de legalább hárommal több pipa azon a bizonyos listán…

♥ Beszélgetés anyukámmal

♥ Pizsama partira összekészíteni Kismanót – az oviban délelőtt igazi pizsama partit rendeztek, így a gyerekek pizsibe öltöztek, vihettek alvó állatokat, párnát, elemlámpát, fejlámpát, világítós játékokat, és még ki tudja, mit. Jó kis buli volt! 🙂

♥ Amikor Férj mégsem megy este edzésre és segít a gyerekek “bonyolításában” egy rettenet fárasztó nap végén.

♥ Sikerült péntekre rekord idő alatt (persze, hogy későn kezdtük a készülődést!) összedobni 5 jelmezt farsangra. A saját jelmezemre jutott a legkevesebb időm, az elmúlt évek boszi kellékeiből hoztam össze egy “klasszik” boszorkány jelmezt – ez igazi jolly joker. 😉 Férj és Kismanó igazi menő cowboyok lettek, Nagymanó madármegfigyelő és természetfotós, Törpilla pedig tündér.

♥ Idő szűkében nem sütöttem, hanem sütés nélküli édességeket készítettem a farsangokra – a suliba és mindkét ovis csoportba. Puffasztott barnarizsből, olvasztott csokiból, kókuszolajból, juharszirupból, mogyoróvajból és kakaóporból édes-kakaós falatokat készítettem.

♥ Gyerekek óriás örömét figyelni a farsangi mulatságon és versenyeken. ♥♥♥

♥ Gitárórán gitártanár tudását csodálni Nagymanóval és viccein vidulni. 😀

♥ Utószülinapi ünneplésemre kapott ajándékoknak örülni, családdal finomakat falatozni.

♥ Esténként mialatt Törpillát altatom, legújabb trükköm, hogy becsempészek hozzá egy kis lámpát, és egy takaró alatt könyvet olvasgatok. Jelenleg egyik szülinapomra kapott könyvben merültem el (és közben eszembe jutott, mostanában milyen luxus az olvasás…), melynek címe Macskákkal suttogó. 🙂 No comment!

♥ Viszonozni a gyerekek ölelését, és hálát adni, mikor azt mondják, “Szeretlek!”. ♥

♥ Zöld turmixokat gyártani a hét szinte minden napján.

♥ Fullos tofurántotta cékla-répa salival. Mmmmm!

♥ Frissen préselt zöldségek és gyümölcsök leve – elég melós, de nagyon is megéri! Nagyon hiszek a növények erejében ebben a betegeskedős időszakban!

♥ Szimpla vasárnapi együttlét a családdal: közös reggeli, séta a tóhoz (mi sétáltunk, a gyerekek különféle sporteszközökkel közlekedtek), közös ebéd… (Igaz, hogy minden közben fellelhető időt főzéssel, terítéssel vagy elpakolással töltöttem, de legalább itthoni finomságokat ettünk.)

♥ Gyerekekkel Téli Olimpiát nézni. (Férj szereti, én megszerettem, gyerekek imádják.)

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“VasárnaPillanatok #258: Minden napnak van valamilyen öröme…” - 2 hozzászólás

  1. Az első bekezdésed rám is vonatkozik.Ugyanígy mókuskerékben érzem magam,amióta a kislányaim ovisok lettek szeptember óta és visszamentem dolgozni…remélem,hogy hozzászokom…vagy lassul a mókuskerék.😁

    • Valamennyire hozzászoksz majd, de én úgy tapasztalom, hogy csakis az emberen (és persze a hozzáállásán) múlik, hogy lassul-e vagy sem. Egyelőre én még dolgozom rajta… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*