♥ Ez a hét gyakorlatilag teljesen összefolyt, ugyanis két hét ovis kezdet után Törpilla benáthásodott. S ahogyan az lenni szokott, én is szépen elkaptam. Nála kicsit kevésbé volt drasztikusabb lefolyású – szerintem a héten pár százas papírzsebkendőt teletrombitáltam – még a bőr is lehámlott az orromon. 🙁 Na, de a jó hír: mára már sokkal jobban érzem magam! 🙂

♥ Ha beteg vagyok, nem sportolok. Ebben még nincs semmi jó. De lássuk a dolgok jó oldalát is: ilyenkor jut időm minden másra. Pl. szelektálásra! Csodásan szép rendet raktam a kamrában, szortírozni kezdtem a padláson és a pincében is. Nem mondom, hogy náthásan a legjobb program, de attól idegrohamot tudok kapni, ha tétlenkednem kell. Nem mellesleg pedig Törpilla mellett egyébként sem tudtam volna pihenni. Pakolászni viszont annál inkább! 😉

♥ Attól függetlenül, hogy reggelenként elég ramatyul éreztem magam, minden reggel sikerült összeállítanom a meglepi uzsis dobozt Nagymanónak. Néha nagyon nagy sikere van, néha egy-két dolog nem a foga alá való. Néha sokat ebédel, ilyenkor egy része megmarad az uzsonnának, néha valószínűleg nem olyan finom az ebéd, ilyenkor panaszkodik, hogy éhezett… Nem egyszerű!

♥ Szokásosan készült jó pár smoothie a héten, mint pl. a képen látható zöld matcha teás latte smoothie. Egyszerűen imádom! Van benne mandulatej, egy kis fodros kel, banán, egy darab királydatolya és persze egy kanálka matcha tea por. Mmmm!

♥ Egyik reggel fenomenális zabkását készítettem, szokásosan Ella ihletett. Köszi, Ella! 🙂

♥ Pénteken már teljesen jól volt Törpilla, és újra mehetett bölcsibe. Juhéjj! Az autómentes nap alkalmából felkeredtünk és gyalog mentünk az oviba, aminek nagyon örültek a gyerekek, és én is jó kedvre derültem, bár utána órákig kúrálgattam magam otthon, olyan rosszul lettem, mire hazaértem az élénk gyaloglásból… Ilyenkor tudom igazán értékelni, hogy mindig rendelkezésemre áll egy autó! (Minden tiszteletem azoknak a szülőknek, aki betegen is kénytelenek gyalog iskolába/óvodába vinni a gyerekeket. És mennyien vannak!)

♥ Megint részt vettem én is Nagymanó gitár óráján, és én is próbáltam memorizálni mindent, amit a tanár elmagyarázott neki. Több kevesebb sikerrel… 😉 Egyébként totál odavagyok érte, ahogy a tanár gitározik, ugyanis néha tart egy-két perc rögtönzött bemutatót. Most épp egy flamenco részletet adott elő, s mi leesett állal figyeltük minden mozdulatát…

♥ A szombati piacozás nagyon jól alakult, mert Férj letett, és értem is jött, így nem kellett a parkolással bajlódnom, ami bizony nem kis kihívást jelent időnként. Úgyhogy nagyon örültem!

♥ Friss mangoldból „tejszínes”-mangoldos tésztát készítettem, ami nekem nagyon ízlett, Férj azonban csak nagy ímmel-ámmal fogyasztotta. (Mondjuk sejtettem, hogy ez lesz, de azért próbálkozni lehet, nem?)

♥ Esős esküvős képek százait végignézni és a nekem legjobban tetszőket kiválogatni. A belőlük készült bejegyzést itt láthatod. ♥ Nekem is kedvem szottyant egy esős esküvőhöz, mert tuti gumicsizmát húznék. Na, ez a hajó már elment, de ábrándozni azért lehet! 😉

♥ Férjjel tölteni a hétvégét kettesben. ♥♥

♥ Meglepi kézműveskedés vasárnap délután a gyerekekkel. Semmi többet nem írhatok!

♥ Elővenni az őszi díszeket és jól esően nézni, ahogyan Nagymanó és Kismanó díszíti a lakást.

♥ Kismanóval a logopédus tanácsára minden nap beszédfejlesztő feladatokat csinálunk egy könyvből, és úgy tűnik, hogy nagyon jól megy neki. Nem mindig ujjong örömében, de majd’ minden nap sikerül végigcsinálni az aznapi penzumot.

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .