♥ A hétfőt áfonyával díszített csokitortával kezdtük, ugyanis még mindig Törpillát köszöntöttük harmadik szülinapja alkalmából. A csokitorta krémje istenire sikeredett, és senki nem gondolta volna, hogy az alapja édesburgonya volt!

♥ Törpilla ezen a héten sikeresen megkezdte ovis pályafutását! Hurrá! Örülök, hogy aránylag zökkenőmentesen ment az átszokás (a bölcsis néniknek köszönhetően), de bevallom őszintén, hogy rendesen elérzékenyültem, mikor utoljára jöttünk ki a szeretett bölcsi ajtaján. Furcsa belegondolni, hogy többet már nem lesz bölcsődés gyerekem!

♥ Nagymanó is megkezdte a második osztályt, vagy legalábbis megvolt az évnyitó, és szerintem egész jól sikerült az első nap, mert mikor ebéd után érte mentem pénteken, akkor úgy képzeltem el a találkozást, hogy örvendezve fut majd a karjaimba. Ezzel szemben épphogy csak odaintett a kosárpályáról. Eldobom az agyam! (De ez legalább annak a jele, hogy igazán jól érezte magát első nap a suliban 🙂 ).

♥ Hátizsákos Törpilla látványa az ovi előtt, szeptember 1-jén. ♥

♥ Ezen a héten szinte minden nap készítettem zöld turmixot, természetesen az elmaradhatatlan fodros kel hozzáadásával. Egyik nap áfonya, másik nap őszibarack került még bele, de olyan is volt, mikor fodros keles matcha teás lattét készítettem magamnak. Mmmmm!

♥ Szombat reggel szüleimmel mentem a piacra, ami jókedvre derített (kissé lelombozva érkeztem hozzájuk), sőt – jókat nevettünk a piacolás közben.

♥ Telefonbeszélgetés egyik legjobb barátnőmmel, ami ugyancsak jobb kedvre derített egy amúgy elég deprimált pillanatomban – jó volt vele hahotázni egy-két vicces szituáción. Már majdnem elfelejtettem, hogy milyen jó is a barátokkal nevetni a telefonban! (Emlékszem, régen egy-egy szerelmi bánat után ez volt a legjobb gyógyír a depire!)

♥ Szakadó eső hangjára aludni egész éjjel, mint a bunda, majd reggel tovább aludni, miután Nagymanó hozzám bújt az ágyban. Ritkán fordul elő, hogy sokáig aludjak – most sikerült, és majdnem 8-ig lustálkodtunk az ágyban (az egyik kedvenc pizsimben – apropó, mondtam már, hogy a kedvenc ruhadarabom a pizsama?!).

♥ Mikor Kismanó elment itthonról Férjjel, és kiabált a kocsiból, hogy „Anya, gyere elbúcsúzni!”. ♥ #jólesett

♥ Az utolsó pillanatig kitartottam a nyár mellett, és bevallom őszintén, hogy baromira idegesített, hogy már augusztus közepétől Pinteresten és Instagramon is sütőtökös receptek, iskolára készülős posztok és őszi ötletek jöttek velem szembe. (A leginkább az verte kis a biztosítékot, mikor egy blogger a karácsonyi IKEA katalógust mutatta be. Neee!!)

Ettől függetlenül szeptember 2-án, miután megérkezett a hidegfront, én is vettem sütőtököt, és azt is fontolgattam, hogy készítek magamnak egy bögre teát. 😉 Igen, itt van szeptember, most már én is beadtam a derekam az ősznek!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .