Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy háromgyerekes anyuka, akit úgy hívtak, hogy Anni. Annit szeptember elsején felkapta egy forgószél, és egészen szeptember végéig le sem tette. A forgószél olyan gyorsan forgott és pörgött, hogy ez az anyuka néha már azt sem tudta, hogy fiú-e vagy lány, sőt: néha a kutyát a gyerekei, a gyerekeit pedig a kutya nevén hívta. (Jaj.)

Na, ez az anyuka egész szeptemberben nem írt bejegyzés a blogjára, mert egy szabad pillanata sem volt, de ha volt is, azt inkább említett gyerekeknek és kutyának (vagy a Férjének!) szentelte. (Néha pedig saját magának, ekkor jógázott, és elégedett volt, hogy végre kicsit kiszállhat a forgószélből.)

Pedig ez a szeptember sem volt sokkal másabb, mint a többi, hiszen ez is tartogatott sok-sok örömet és szép pillanatot. Így Anni úgy döntött, hogy nem hagyja „veszendőbe” a sok megélt szép pillanatot, hanem egy szeptemberi bejegyzésbe sűríti őket. 🙂

Íme, alább olvashatod ennek a csodás (bár most kicsit feje tetejére állt) hónapnak a boldog pillanatait, melyekért igazán hálás lehetek!

♥ Zöld smoothie-k minden mennyiségben – hiszen a veteményben burjánzik a fodros kell, ezt most ki kell használni!

♥ Törpilla ágyán szendergő Chili – akit a sok-sok játék hidegen hagy. Képes akár Minnie egér és a játékmaci közé befurakodni, és aludni egy jót!

♥ Terepfutás Indy-vel, csodás időben – még azzal a csikóval is találkoztunk, akit legutoljára júniusban láttunk a mezőn!

♥ Szeptember végére csak túl vagyok a három gyerek órarendjének és különóráinak egyeztetésein. El sem hiszem!

♥ Az egyre hűvösödő reggeleken kedvenc zöld teámat kortyolgatni, és elolvasni a filteren található aktuális üzenetet.

♥ Jóga majdnem minden nap, természetesen Adriene-nel. Új világot fedezek fel! A Yoga With Adriene YouTube csatornáról átnyergeltem a „VIP” előfizetésre, azaz Find What Feels Good tag lettem. Innentől kezdve az összes videót reklám és mindenféle zavaró tényező nélkül elérhetem alkalmazásként (le is tölthetem őket, majd internetes kapcsolat nélkül is lejátszhatom), és ami külön bónusz, hogy van egy csomó kifejezetten tagoknak készül videó. Annyira tetszik, az utóbbi hetekben folyamatosan ezt az alkalmazást bújom!

♥ Séta a szentendrei Duna-parton, természetesen Indy társaságában. Imád a vízbe ki és be futkosni!

♥ Raclettezés a gyerekekkel a teraszon: még nyáron vettük a raclette sütőnket, a gyerekek teljesen odáig vannak érte, egyik kedves programjuk a rajta való sütögetés. Nagyon hangulatos!

♥ A kora ősz utolsó koktélparadicsomai. Sajnos a poloskák lezabálják a parik nagy részét, de azért még jutott pár adag nekünk is. Készült belőle paradicsomos tészta, és sült paradicsomos-fokhagymás szendvicsfeltét (mmm, micsoda ízek!).

♥ Megérkezett Indy új bilétája, ami teljesen egyedi készítésű, és olyan szép! Nagyon örültem neki, pont olyan különleges, mint ő!

♥ Törpilla lelkesen kezdett bele a balett tanfolyamba. Kíváncsi vagyok, meddig tart ez a lelkesedés, de én nagyon drukkolok neki.

♥ Tréning, tréning, tréning – Indy-vel természetesen. Itthon, mezőn, kutyaiskolában, parkban, Duna-parton, más kutyákkal és kutyák nélkül. Indy-nek minden helyzethez hozzá kell szoknia. Ez pedig nagyon nagy munka!

♥ Kiruccanás Férjjel és Indy-vel a Római partra, ahol természetesen első utunk a Miamor Római Las Vegans standjához vezetett.

♥ Állati jó bemutató a kertünkben: az ovis csoportnak vadállat bemutatót szerveztem, ami fantasztikusan jól sikerült. Régi ismerősünk a szakember, aki vadállatokat fogad be és nevel föl sajátjaként. Jött vele egér, patkány, görény, nyest, róka és borz, no meg egy kutya is. Az ovisok legnagyobb örömére! Mindannyian nagyon élveztük a humoros, mégis informatív bemutatót.

♥ Avokádós pirítós vagy zabkása reggelire – ilyenkor legalább nem éhezem!

♥ Cuki gyerekek, akik ha valami rossz fát tesznek a tűzre, bocsánatkérő levelet írnak nekem. Annyira aranyosak!

♥ Este hangos zenére táncolni egy nagyot a gyerekekkel, amolyan ereszd el a hajamat stílusban. It’s party time!

♥ Bár az osztrák dog dancing versenyre nem jutottam ki, a Nyergesújfalun megrendezett Hard Dog Race Base futóversenyen végül részt vettem. Felejthetetlen élmény volt ez az extrém futóverseny, melynek 6 km-e alatt 16 akadályt kellett legyőznünk együtt Indy-vel. Sokat készültünk erre a megmérettetésre, de a felkészülés minden pillanata megérte. Talán lélekben készültem rá a legtöbbet, hogy elhiggyem, igenis sikerülhet nekünk is, van értelme nevezni. Fantasztikus egy nap volt, hamarosan olvashatsz róla itt a blogon!

♥ Otthon egyedül táncolni a tükör előtt és egyszerűen csak jól érezni magam!

♥ Hallgatni az eső kopogását az ablakon.

♥ Örülni Férj sikerének, aki már hivatalosan is hajózhat! (És csodálni, hogy tudott annyi mindent megjegyezni a vizsgára, és annyiféle csomót kötni!)

♥ Érett fügét majszolni (sajna elég ritkán jut osztyályrészemül).

♥ Büszkén figyelni, ahogyan Törpilla már magabiztosan siet a medence felé, ahol az úszásoktatása kezdődik. (Nagyon ügyes!)

♥ Kutyamasszázs-tanfolyamon részt venni és megtudni, miből is áll a kutyák bemelegítése és nyújtása. (Tényleg létezik ilyen!)

♥ Egyre jobb és jobb képeket készíteni Indy-ről, és egyre gyakorlottabban készíteni a képek utómunkáját.

♥ Sárguló leveleket figyelni a fákon – még mindig alig hiszem el, hogy itt az ősz!

♥ Férjjel kedvenc japán éttermünkben falatozni és közben meghitten beszélgetni.

Neked mi tette boldoggá a szeptemberedet? 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .