Végre itt vagy, december! Már nagyon vártalak, mert Te tartogatod számomra az évben a legtöbb örömöt és varázslatot (bele sem fér mind egy bejegyzésbe).

Így van ez gyerekkorom óta, s talán nem is fog ez soha már változni az életem során. Azt azonban észrevettem, hogy az évek múlásával mindig más és más szépségeidet fedezem fel és kedvelem meg egyre jobban, míg mások kevésbé lesznek fontosak.

Kisgyermekként a varázslat legfőképp a karácsonyfából és a rám váró ajándékokból állt, míg ma ez leginkább a másoknak készített és beszerzett meglepetésekből és az ünnepi készülődésből áll.

Azért is foglalsz el különösen fontos helyet a szívemben, mert egyszerre három örömteli ünnep is hozzád tartozik: a Mikulás, a karácsony és a szilveszter. Bár a karácsony számomra a legkedvesebb, egyik nélkül sem lenne december a december.

Íme, decemberre készült képes összeállításom, mellyel remélem, hogy inspirációt nyújtok Neked is a hónap örömeinek felfedezéséhez és élvezetéhez.

Természetesen ha van még ötleted, várom szeretettel!

Boldog decembert kíván:

Aláírás

dec9

1. Adventi naptárak

dec8

2. Fehér karácsony (vagy álmodozás a fehér karácsonyról?)

dec7

3. Ízléses karácsonyi dekoráció

dec2

4. Mézeskalács és karácsonyi kekszek

dec6

5. Saját készítésű karácsonyi ajándékok

dec5

6. Sült gesztenye

dec1

7. Vastag kötött pulóverek

dec4

8. Diótörő ♥ Nézd meg itt vagy itt!

dec3

9. Forralt bor és almabor

dec10_2

10. Karácsonyfadíszítés – ahogyan Neked tetszik 🙂

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook38Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“10 dolog, ami nélkül nem élhetsz…DECEMBERBEN!” - 1 hozzászólás

  1. A Diótörő nagy kedvencem. A csodásan feldíszített Andrássy úton, az Opera előtt hatalmas karácsonyfa áll. Esténként karácsonyi dalokat énekel kis kórus az árkádok alatt, faházikókban foralt bort, mézes kalácsot és sült gesztenyét árulnak. Az előadás előtt a jelmezbe öltözött szereplők sétálgatnak az utcán. A ráhangolódás után igazi élmény a balett és maga az épület is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*