vaspill169

♥ A zöldebbnél is zöldebb reggeli lé – ami frissít, energizál – és még Férj is hajlandó volt meginni. (Törpilla is mindig iszik belőle az ő picike kis stampedlis poharából, vagy az én poharamból, szívószállal.

♥ I love MAMA és I love PAPA feliratos kis zokni. Nagyon édi!

♥ Nagymanót figyelni, ahogyan elégedetten készíti nekem kora reggel a kávét. Hihetetlen cuki!

♥ Epres reggeli chia puding – annyira finom, annyira egyszerű és annyira egészséges! 😀

♥ Kismanó évzárója: olyan ügyesek voltak a gyerekek, és Kismanó is nagyon büszke volt a teljesítményére – hát, persze, hogy meg voltam hatva!

♥ Buzgón segédkező gyerekek, akik nemcsak a kerti teendőkben, hanem a házimunkában is segítettek a hétvégén: Kismanó port törölt, terített, Nagymanó ültetett, és mindketten segítettek lesúrolni a piszkos kerti bútorokat, amiket idén ezen a hétvégén használtunk először (eddig nem volt energiám minderre).

♥ Elültetni a paprika, uborka, cukkini palántákat (jó részét a teraszra, konténerekbe!), vetni sárgarépát, salátát, rukolát, céklát, és tervezgetni, hogy mi minden kerüljön még ki a teraszra (paradicsomok mindenképp mennek, de képtelenség ezt földdel győzni, hétvégén kétszer mentem el venni, de megint elfogyott).

♥ Az első igazi, nyárhoz közelítő tavasz nap – amikor sortot vehettem! Juhéjj! 🙂

♥ Otthon DVD-re tornázni, miközben mindkét fiam csatlakozik – hát ez megfizethetetlen! És hogy milyen lelkesek! Másnap arra érkeztem haza a bevásárlásból, hogy egyedül bekapcsolták a tornát és ott feszítenek a tévé előtt a tornaszőnyegemen (félmeztelenül), kézisúlyzókat markolva, és csinálják a megadott instrukciók alapján a tornát… Őrület! 😀

♥ Miután Törpilla kiborított egy egész zacskó kölesgolyót, miközben az ebédet készítettem, nagyon mérges lettem. Majd meggondoltam magam, és gyorsan megörökítettem a pillanatot. Lesz, amikor már nem fordul elő ilyen… Már nem is bántam annyira…! ♥

♥ Foci edzés előtt lefényképezni a fiúkat teljes menetfelszerelésben. Régen (egy messzi-messzi galaxisban) el sem tudtam volna képzelni, hogy nekem két fiam lesz, és őket viszem majd foci edzésre (mondjuk azt sem tudtam volna elképzelni, hogy három gyerekem lesz!). Valahogy a két fiús anyuka image-dzsel soha nem tudtam azonosulni. Ha! Soha nem mondd, hogy soha! Rettentő büszke vagyok a fiaimra (meg persze a lányomra is), és annyira hálás vagyok, hogy az anyukájuk lehetek!

♥ Végre lecseréltem a teljesen szétaszott árvácska maradványokat a virágládákban szép rózsaszín muskátlikra.

♥ Kertben nyíló illatos, színpompás gyönyörűségek: bazsarózsák! Egyszerűen odavagyok értük! Nincs még egy ilyen illat…!

♥ Első szabadban elköltött ebéd és vacsora – a gyerekek legnagyobb örömére! Törpilla is nagyon élvezte ezt az újfajta étkezési módot, alig lehetett később bent tartani a lakásban!

♥ Törpilla egyre többet beszél, mondogatni kezdi a családtagok neveit, az ételek neveit, és mikor Turbó bejön az előszobába, mondja (mit mondja, kiabálja!) utánam, hogy „Vissza!” 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .