Kedves Április!

Ahogy telnek-múlnak az évek, úgy érzem egyre jobban rajongok érted! Kisiskolásként nem igazán értettem, mi az, amit nagyszüleim és szüleim látnak Benned – jó-jó, persze, szépek a virágok és egyre naposabb az idő – de hol van a tavasz a nyárhoz képest?!

Ahogy múlnak a fejem fölött az évek, úgy értékellek egyre jobban, és most kezdem érteni, hogy miért is mondják oly sokan, hogy kedvenc évszakuk a tavasz.

Mert április, nem vagy Te más, mint a tavasz legtisztább megtestesülése! Március még csak az előhírnököd, májusban viszont már tombol a meleg, és vészesen közeledünk a nyárhoz.

Mikor Te érkezel, megcsodálhatjuk a tavaszt teljes pompájában. Ezt a természet és az énekesmadarak is érzik – minden kizöldül, virágba borulnak a fák, és már hajnaltól alig lehet aludni a madarak csicsergésétől.

Április, sokan mondják, hogy szeszélyes vagy, de én így is szeretlek. Csak arra kérlek (a magoncaim nevében), hogy nagy fagyokat ne hozz! 🙂

Igen-igen, ha jobban meggondolom, ki merem jelenteni, hogy a kedvenc hónapom az április.

Ilyenkor az ember a csontjaiban és a lelke mélyén érzi a tavasz „esszenciáját”: a szerelmet, a természet megújulását, a remény újraébredését és az abba vetett megingathatatlan hitet, hogy az élet szép!

Íme, áprilisra készült képes összeállításom, mellyel remélem, hogy inspirációt nyújtok Neked is a hónap örömeinek felfedezéséhez és élvezetéhez.

Természetesen ha van még ötleted, várom szeretettel!

                           Boldog áprilist kíván:

Aláírás

ápr6

1. Cseresznyevirágzás (sakura)

ápr7

2. Séták a kizöldült természetben

ápr3

3. Friss hónapos retek és újhagyma – az év első zöldségei!

ápr2

4. A szivárvány minden színében tündöklő tulipánok

ápr5

5. Tavaszi dekor az otthonodban

ápr4

6. Illatos jácintok minden mennyiségben

ápr9

7. Vidám tavaszi ruhatár – legyen az sportos vagy romantikusan nőies

ápr1

8. Tavaszi piknikek

ápr10

9. Testmozgás a szabadban

ápr8

10. Szerelem, szerelem, szerelem! ♥

A fotókat innen gyűjtöttem: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .