007 page_7 (1)

008 page_8 (1)

♥ Ezen a héten kétszer is eljutottam futni, és mind a kétszer kiválóan teljesítettem a távot. Az egyetlen bökkenő az volt, hogy talán túl jól is sikerült – ezt pedig a térdeim bánták. Emiatt a harmadik futásom ugrott, de nagyon bizakodó vagyok, hogy jövő héten már jobb lesz a helyzet!

♥ Futás Nagymanóval (ő biciklivel kísért) a mi kis „titkos erdőnkben” a Duna-parton. Mindig magával ragad a nyugalom, ami ott vesz körül, és elcsodálkozom a fantasztikus madárcsicsergésen. Viszont nagyon elszomorít, hogy milyen sokan képesek arra még 2016-ban is, hogy szemetet hagyjanak maguk után az erdőben – műanyag palackot, papírzsebkendőt, nejlonzacskót… Szó szerint fáj rátekintenem a sok szemétre, és ha lenne egy kis időm (és még pár társam ehhez a nagyszabású projekthez), akkor biztosan megpróbálnék tenni ez ellen…

♥ Maradék sült csirkecomb felhasználásával jó kis kesu diós ázsiai tésztát készíteni – nagyon finom lett!

♥ Törpillával egyre többet lenni a kertben  – a kisasszony totál rákattant Turbóra, így a nap fénypontja Turbó etetése, simogatása és persze a labadadobálás lett. Turbó sajnos túl lelkesen is vesz részt a különféle programpontokban, így Törpillát már több ízben is jól felborította – csupán mert a fejét odadörgölte hozzá, hogy még több kényeztetést kapjon…!

♥ A sok-sok szép tavaszi virágban gyönyörködni, amit múlt héten meg most hétvégén ültettem a gyerekekkel (és Turbó is „segített” – végig ott napozott és lusta pillantásokkal méregetett). A primula és a nárcisz maga a megtestesült tavasz!

♥ Apropó tavasz… Március 15-én bontotta ki az első nárciszom a kertben a szirmait (pedig aznap nagyon cudar volt az időjárás), azóta pedig egyre több virít teljes pompájában. 🙂

♥ Kismanóval elmenni barátnőmmel és családjával játszóterezni. Még arra is volt időnk, hogy egy kicsit dumáljunk, amire iszonyú rég nem volt lehetőségünk. Annyira jól esett! 😀

♥ Nagymanóval a gyerekszobában rendezgetni, szelektálni… Totál meglepő, de ő is szereti az ilyen fajta tevékenységeket, és kettesben nemcsak sokkal gyorsabban haladunk, hanem az idő is hihetetlen gyorsan repül közben!

♥ Egy kivételesen különleges vasárnap: ma volt a boldogság világnapja, virágvasárnap, a tavasz első napja, no meg a macaron nap!!! Mindegyik nagyon közel áll a szívemhez, ezek közül sajnos a legutóbbit nem tudtam méltóképp ünnepelni (nagyon szerettem volna eljutni macaronozni, de nem volt rá lehetőségem).

♥ Kidíszíteni a lakást a szokásos húsvéti díszekkel – mindhárom gyerek segített! Természetesen az asztalra került a szokásos barka is (amire a gyerekek lógatták rá a kis fából készült színes nyuszikat).

♥ A boldogság világnapja alkalmából bejegyzést írni és egyik kedvenc pulcsimat felvenni. 😉 Igen-igen, még egy ilyen apróság is olyan elégedetté és boldoggá tudja tenni az embert. 😀

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .