Isten hozott 2016, üdv január!

Januárért úgy vettem észre, hogy nem sokan lelkesednek, ám én ezzel nem vagyok így.

Annak ellenére, hogy ki nem állhatom a sötétet, a borongós szürkeséget és a hideget, a január mindig is a szívem (egyik) csücske volt, mivel ebben a hónapban van a szülinapom. Amolyan vigaszdíj volt erre a hónapra, hogy mindenki engem ünnepel, és még ajándékot is kapok (nem is olyan sokkal karácsony után!). 🙂

Pár éve az egyik legszebb ajándék szülinapomon egy hajnalban kapott SMS volt, melyben az állt, hogy barátnőm kislánya megszületett! 😀

Három évvel ezelőtt pedig januárban indítottam útjára a Napi Boldogságot, így most már duplán ünneplek ebben a hónapban – még egy pozitívum a január számlájára írva.

Télen a statisztikák szerint januárban van a legtöbb csapadék, aminek (eddig) az volt a következménye, hogy rengeteg hó esett. Remélhetőleg ez idén is így lesz.

Persze január eleje az újrakezdés időszaka, ilyenkor sokan tesznek fogadalmakat, s szeretnének nagyratörő tervek megvalósításához fogni. Szerintem nem kell ehhez az új év, de amennyiben ez ad kellő lökést, ám legyen!

Íme, januárra készült képes összeállításom, mellyel remélem, hogy inspirációt nyújtok Neked is a hónap örömeinek felfedezéséhez és élvezetéhez.

Természetesen ha van még ötleted, várom szeretettel!

Boldog januárt kíván:

Aláírás

jan4

1. Forró csokoládé

jan10

2. Téli díszek a természet ihletésével

jan3

3. Hóemberek és –angyalok

jan7

4. Madáretetés

jan5

5. Szebbnél szebb meleg zoknik

jan8

6. Séta a téli álomvilágban

jan9

7. Szaunázás

jan1

8. Egy jó meleg sapka, hogy ne fázzon a fejed

jan2

9. Testet-lelket felmelegítő levesek

jan6

10. Egy kis téli mozgás: szánkózás vagy korizás!

“10 dolog, ami nélkül nem élhetsz… JANUÁRBAN!” - 4 hozzászólás

  1. Anni!
    Először is nagyon boldog születésnapot kívánok, és továbbra is sok-sok boldogságot, és egészséget az elkövetkező évhez, illetve évekhez!)
    Élvezettel nézegettem a fotókat, melyeket feltettél, olyan jó, szímelengető témákat találtál, köszönet érte!

    • Köszönöm szépen előre is, bár csak hónap végén kerül majd sor a szülinapomra. 🙂
      Örülök, hogy tetszik, nagyon szeretem minden hónapban számba venni, hogy milyen örömök várnak rám. Bár mindig ledöbbenek, hogy milyen gyorsan itt a következő hónap – még most is olyan érzésem van, mintha csak pár napja szerkesztettem volna a decemberi összeállítást…

  2. Szeretem a januárt azért is, mert a nagy decemberi hajtás után van lehetőség kis megnyugvásra. De apróságok is vannak: szeretek új naptárt, naplót nyitni, és átnézni, kinek, mikor van névnapja, szülinapja, milyen ünnepek milyen napokra esnek? De bevallom van egy gyengém is, a téli árleszállítás! Na azt igazán szeretem!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .