vaspill142

♥ Felköszönteni Férj apukáját a gyerekekkel névnapja alkalmából. Rohanás volt az egész nap, de végül mégiscsak sikerült nagy nehezen kiszorítani háromnegyed órácskát, hogy elkészítsek egy zseniális receptet, a fahéjas-almás-mogyorós muffinokat. És milyen jó, hogy megtettem, nagy sikert arattak! 🙂 A fiúk pedig szebbnél szebb rajzokat alkottak, és nagy lelkesedéssel adták át a papának.

♥ Teljesíteni a hétre előírt edzéstervet, ami nem csak fizikailag kihívás, hanem mindig azon is izgulok, hogy időt tudjak szánni a három előírt futásra.

♥ Megcsodálni az utolsó, gyönyörű színekben pompázó fákat a parkban. Amint itt a következő nagyobb hidegfront, a fák lekopaszodnak…

♥ Egy nap kimenő Férj anyukájának köszönhetően. Jutott időm házimunkára, futásra, fotók rendezgetésére, rendrakásra, sőt, még fél óra lustálkodásra is. Nagyon jól esett!! 😀

♥ Meglepetés fotó projekthez vörös rúzst felkenni – ez az a színű rúzs, amit soha nem viselek!

♥ Barátnőmet és kislányát meglátogatni Törpillával. Jó volt beszélgetni, szokás szerint csak úgy rohantak az órák – még szerencse, hogy lesz folytatása, mert a kislányok is nagyon jól érezték magukat. Meg kellett zabálni a két kis apróságot, ahogyan mosolyogva ölelgették egymást!

♥ Férjjel koccintani annak örömére, hogy pontosan tíz éve élünk együtt – egy fedél alatt, az otthonunkban. Őrület, hogy megy az idő! De szerencsére ez alatt a tíz év alatt fantasztikusan sok jó dolog történt velünk, így egy szavunk sem lehet panaszra. 🙂

Adele – Hello: a felkerülését követő két hétben már 283 milliószor játszották le, többek között én is néhányszor 😉

Levendulás kekszet sütni 10. „ittlakási évfordulónk” alkalmából, majd bekopogtatni minden szomszédhoz, és vinni nekik egy kis bort meg kekszet. Meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon meg voltak lepve, és persze nagyon örültek is! 😀

♥ Őrült mozis nap: ilyen sem volt még – kétszer mentem egy nap moziba!

♥ Délelőtt „A kis herceg” című animációs filmet néztem meg Nagymanóval, akinek ez volt élete első mozis élménye. Annyira izgatottak voltunk mindketten, és olyan jól sikerült az egész! Nagyon élveztük az egészet, s már alig várom, hogy Kismanó is elég nagy legyen hozzá, hogy csatlakozhasson ő is. A film egyébként – bár 6 éves kortól ajánlott – annak ellenére, hogy Nagymanónak is tetszett, úgy vettem észre, hogy engem még inkább lenyűgözött (mint nagy kis herceg rajongót).

♥ Esti mozi Férjjel: mindhárom gyerekre vigyáztak a nagyszülők (köszönjük-köszönjük!), így megnéztük az új 007-es filmet. Hát… azt kell, hogy mondjam, nálam a Kis herceg volt a befutó, mert az egy dolog, hogy a film után egyre csak azon gondolkodtam, hogy ennek az egésznek mi is az értelme (bár volt pár viccesen frappáns jelenet), de ráadásul még éjszaka nagyon rosszakat is álmodtam. Hiába, nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy megzavarják a nyugalmamat ilyen jellegű hang- és képhatások! Asszem maradok a Gyilkos soroknál (és ha bárki azt hinné, hogy valami véres sorozatról beszélek, akkor felvilágosítom itt és most, hogy egy nyolcvanas években forgatott krimisorozatról van szó, melynek főszereplője Angela Lansbury 😉 ).

♥ Mozi után összefutni rég nem látott rokonaimmal a parkolóházban – vicces volt, mert gyakorlatilag nem vettem őket észre, pedig közvetlenül mellettem álltak, olyan kómás voltam a film után (és annyira kivolt a szemem).

♥ Isteni márton-napi libamáj szilva chutney-val és pirított “aranygaluskával”, kedvenc éttermünkben. Mennyei volt!

♥ Egy szál hosszúujjú pólóban futni vasárnap (pulcsiban kezdtem, de majdnem meggyulladtam a végére…).

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Oszd meg Te is a boldogságot!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

“VasárnaPillanatok #142: Egy mozgalmas hét” - 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*