001 collage (1)

Ez a hét úgy elröpült, mintha meg sem történt volna. Minden örömével és bosszúságával. Azért lássuk, mik is tették boldoggá a (múlt) hetemet! (Tegnap még írni sem volt energiám 🙁 )

♥ Boglárkákat, árvácskákat vásárolni a virágpiacon, ahol már ezer éve nem voltam (vagyis Tökmag érkezése óta). De hogy mikor ültetem el őket?!

♥ Nagymanó bemutató tornaórája. Nagyon sokat jelentett, hogy láthattam az én nagycsoportos fiamat, ahogyan hatalmas lelkesedéssel „gyakorlatozik” a játékos tornaórán. Imádtam, hogy onnantól kezdve, hogy megérkeztünk az oviba, egészen odáig, hogy elmentem, igyekezett tökéletesen viselkedni. Megható volt, ahogyan azon igyekezett, hogy minél szebben hajtogassa a ruháit, azonnal szót fogadjon az óvónéninek, és minél ügyesebben fusson, ugorjon, bukfencezzen. Persze végigvideóztam a telefonommal az egészet, mert úgy éreztem, ezt egy szép napon látnia kell majd! 😉

♥ Kismanó első ovis születésnapi zsúr meghívása. Te jó ég, ide is eljutottunk! Nagyon örült a meghívásnak, és megilletődötten kezdett bele a játékba (később már nem kellett noszogatni, olyan jól belejött!).

♥ Bébispenótos-fetás-diós saláta – erről nem készült kép, mert már nagyon éhes voltam! 😉

♥ Kotyvasztani mindenféle finomságot Tökmag számára. Beindult a nagyüzemi cékla, brokkoli, alma, körte, stb. püré gyártás. Elkészült az első zöldségleves alap, mely lefagyasztásra került, illetve a zöldségekből egy vegyes püré készült (részben ugyancsak lefagyasztásra). Nagyon szeretem ezeket a babafőzőcskéket, még akkor is, ha elég időigényes foglalatosság.

♥ Séta Tökmaggal és a szüleimmel (a régi környékünkön, ahol velük laktam) gyönyörű időben – jól elfáradtam, Tökmag pedig alig akart felébredni! Jó volt végigjárni az utcákat, ahol régen nap mint nap megfordultam.

♥ Néha úgy érezni, hogy menten megőrülök (vagy legalábbis megőszülök), mikor három gyerek nyüzsög az esti „nyűglődős” időszakban körülöttem, aztán nyugtázni, hogy „csak” hétköznapi bosszúságok miatt fő a fejem. Ezért pedig nagyon-nagyon hálás vagyok! Tulajdonképpen azért is hálás lehetek, hogy három ilyen csodás gyerekkel nyűglődőm! ♥

♥ Tökmaggal a hasamon bemenni Kismanóért az oviba – a babát mindenki megcsodálta, dicsérte, ami nagyon jól esett! 🙂 Érdeklődve szemlélődött, ő is élvezte, hogy mindenki „beszédbe elegyedik” vele.

♥ Miután hónap eleje óta odafigyelek az étkezésemre, illetve próbálok kicsit formába lendülni, azt tapasztalni, hogy a mérleg már csupán egy kilóval mutat kevesebbet, mint „fénykoromban”! Na, azért van még mit feszesíteni (de még mennyire!), ez mégis fél siker.

♥ A képen látható kis szakácskönyvet olvasgatni, amit nem a receptek, hanem a körítés miatt szeretek annyira. Nagyon vicces! (És megnyugtató.)

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .