001 collage (1)

♥ Tökmag egy kis furfangos „alvástréning” hatására már csak egyszer kelt kerek három napon keresztül éjjel enni! (A folytatás: benáthásodott, és az utóbbi napokban háromszor-négyszer kelt – na, de ezt inkább nem említeném az örömök listáján!)

Hello Kitty-s puha, meleg zoknik, amiket egy barátnőmtől kaptam utószülinapi ajándékként.

♥ Napsütés, napsütés, napsütés!!! 🙂

♥ Itt volt nálam tesóm, akinek három hónap múlva kislánya születik! Csomót beszélgettünk, és részletesen átnéztük a kelengyelistát, hogy mi az, amink már van, és amit be kell szerezni. Nagyon jól szórakoztunk mindeközben…

♥ Hordozóban magamra venni Tökmagot (erre rég nem került sor, mert nagykabátban és vastag overallban nem volt hozzá kedvem), és élvezni, ahogyan elszenderedik rajtam – és milyen sokat aludt!

♥ Volt kolléganőim látogatása a hétvégén – egyikük a kislányát is hozta magával. Milyen jó volt megint diskurálni egy kicsit! Nagyon örültem nekik. 😀

♥ Mazsolás-mandulás zabkeksz, amit megint (sokadszorra) megsütöttem.

Nagymanó szép rajza, amit „teljes önszántából” készített nekem nőnapra! Igazán meg voltam hatva! ♥

♥ Sok-sok kis virág, amit a család férfitagjaitól kaptam nőnap alkalmából. Igazán jól esett (és még Tökmag is kapott!).

♥ Első kirándulás Tökmaggal és Férjjel az alcsútdobozi arborétumba, hogy nyíló hóvirágok ezreiben gyönyörködhessünk. Tényleg lenyűgöző volt a látvány – Tökmagot ez nem hatotta meg, mert végigaludta az egész sétát a finom, friss levegőn.

♥ Végre erőt vettem magamon, és elvetettem a paradicsommagokat, hogy időben kiültethessem majd a szép, erőteljes palántáimat. Minden évben úgy döntök, hogy nem palántázok, mert jó nagy pepecselés van vele, de aztán soha nem tudok ellenállni a kísértésnek, hogy saját paradicsomrengetegem legyen egy marék apró magból! Igazi csoda – főként egy olyan paradicsomimádónak, mint én! Idén még kis feliratokat is készítettem a magoknak, ugyanis tavaly sikerült összekevernem a palántákat, és csak akkor derült ki, hogy melyik-melyik, mikor teremni kezdtek a kis paradicsomok.

Ez az új Shakira/Maná szám. Egyszerűen nem tudok betelni vele! ♥

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .