Halloween partit szervezel? Nem tudod hogyan díszítsd, „halloweenesítsd” a finom falatokat, amiket készítesz? Itt az egyszerű, „szellemes” megoldás!

halloween muffinok végleges

Jó pár éve vásároltam kis muffinba, cupcake-be, szendvics falatkákba vagy fasírtgolyókba szúrható kis Halloween feliratokat (de tortát is szuperül lehet vele díszíteni). Akkor még külföldről rendeltem, azóta már itthon is megtalálható számos parti áruház repertoárjában.

Úgy döntöttem, most saját tervezésű díszeket készítek, ami több okból is megéri a pepecselést. 😀

1. A magyar nyelvű feliratokat azok a vendégek is megértik, akik esetleg nem beszélnek angolul.

2. Sokkal költséghatékonyabb nyomtatni, majd kivágni és egyszerű papírragasztóval fogvájókra ragasztani, mint ezrekért megvenni.

3. Jó úgy végignézni az ételeken, hogy tudod, még a díszeket is Te készítetted. 😉

Remélem, Neked is tetszenek és beválnak az alábbi zászlócskák és díszek, csupán annyi a dolgod, hogy lemented a képeket, majd A4-es lapra nyomtatod őket (lehetőleg minél vastagabb papírra, hogy legyen tartása).

falatka díszek

falatka zászlók

Jó vendégvárást, jó kreatívkodást mindenkinek!

“Nyomtatható Halloween falatka díszek” - 2 hozzászólás

  1. Kedves Anni!

    Nagyon szeretem a fenti díszeket és zászlócskákat! Halloween-kor mindig csinálok muffint (idén a Te sütőtökös muffin receptedet készítem el) és velük díszítem a sütiket. 🙂

    • Jaj de jó, nagyon örülök neki! 🙂 Most, hogy kevesebb időm van írni, örömmel látom, ha a régi bejegyzéseim között böngészik valaki. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .