Jövő vasárnap itt az egyik legkedvesebb ünnepem, az Anyák napja! (Amióta anya vagyok, talán még jobban 🙂 ). A lehető legjobb alkalom arra, hogy kicsit elkényeztesd az anyukád vagy nagymamád. Esetleg egy kézzel készített ajándékkal?! 😉

Az alábbi ötletek közül sok van, amit egész gyorsan összedobhatsz, vannak olyanok, amiket szuperül elkészíthetsz a gyerekekkel (mondjuk a nagyinak), de azért vannak kicsit összetettebb, nagyobb kézügyességet igénylők is. Szerintem kivétel nélkül fantasztikusak… Csak tudj választani! (Én akaratlanul is állandóan saját magamra gondoltam a válogatásuk közben – micsoda önzetlenség!)

szalaggal áttekert váza

Egy váza virág: de nem akármilyen! Készülhet csillogóra tisztított konzervdobozból vagy egy befőttesüvegből. Válassz szalagokat vidám színösszeállításban, és ragasztópisztoly vagy hobbi ragasztó segítségével rögzítsd rá a szalagot a vázára úgy, hogy szépen feltekered rá. Ezután készíts személyre szabott üzenetet, majd befejező lépésként töltsd meg a vázád friss virággal. Elbűvölő!

lufik

Egy csokor dekorált lufi: partikellék boltban fújass fel tetszőleges méretű, színű, alakú lufikat, majd készíts kartonból betűket, és rögzítsd őket a luficsokrodra. Egyszerű mégis nagyszerű!

idézetes tábla

Fatábla idézettel és fotókkal dekorálva: ötletes, dekoratív, ugyanakkor a szöveg szerintem kevésbé állja meg a helyét magyarul – „Ha nem az anyukám lennél, Veled barátkoznék.” Lehet másban gondolkodni, idézetekben, jókívánságban, versrészletben.

zászlócskák

Mennyire ötletes ez a különböző üzenetekkel díszített Anyák napi reggeli?! Totál odavagyok a színekért, formákért, és természetesen a linkre kattintva letöltheted a sablonokat is (angolul).

notesz

Notesz/album/napló személyre szabott díszítéssel: fotó, monogram, matricák, apró tárgyak – jöhet bármi, ami anyukádnak tetszeni fog!

szappanok

Különféle alapanyagokból készült pipereszappanok: kicsit hosszadalmasabb az elkészítésük, de megéri!

csomagcímke

Nagyon ötletes „poggyászcímke” ajándékkísérő, ami maga is örök emlék marad.

home is bögre

Könnyen elkészíthető saját kezűleg dekorált bögre a következő felirattal: „Ahol az anyukád, ott az otthonod.” 🙂

tub tea

Fürdő-tea: egyszerűen zseniális, az illatos fürdőt kedvelő anyukáknak kötelező!

mini album

Mini album anyukádról: teljes leírás tartozik hozzá a megadott linken. Sok energiát igénylő, viszont elképesztően kreatív ajándék. A mini albumban (ami tulajdonképpen egy scrapbook album) összeállítást készíthetsz az anyukádról – neki! 😀

csipkés csokrok

Csipkés csokrok: mi lehet ennél egyszerűbb, elegánsabb és nőiesebb? Illatos orgonacsokor natúr csomagolópapírba és csipkés tortapapírba csomagolva, személyre szóló kis cédulával. Engem teljesen levenne a lábamról!

floral heart

Bimbózó rózsákból készült szív, melyet ajtóra, székre, falra akszthatsz – gyönyörűséges!

csésze gyertya

Gyertya porcelánban: bármilyen régi vagy új csészét felhasználhatsz gyertyaöntéshez. Ahhhh!

CookinIsLoveAprons

Csillogó felirattal díszített kötény: telitalálat a főzőcskézni kedvelő anyukáknak. A szöveg is nagyon jó, bár megint nehezen fordítható magyarra: „A főzés látható szeretet.” Én inkább úgy fogalmaznék, hogy „A főzés ehető szeretet.” 😉

muffinpapír virágok

Egyszerűen imádom ezeket a muffinpapírból készült, fotókkal dekorált virágokat!! (Remélem egyszer nekem is lesz egy ilyen háromágú virágom… 😉 )

lábpillangók

Talplenyomat pillangók: ötletesek, színesek, jópofák. Egyszerűen tetszenek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .