Nem tudod, mit adj legjobb barátod szülinapjára? Vagy egyszerűen csak szeretnéd meglepni valami saját készítésű szépséggel, ami majd minden nap emlékezteti arra, hogy milyen fontos számodra?

Akkor készítsd el ezt a szíves remekművet, ami jópofa dísze lehet bármely modern lakásnak! 🙂

image

Hozzávalók: öntapadó betűk tetszőleges méretben, egy nagy vászon, piros (vagy tetszőleges színű) akril festék. A listán szereplő tételeket megvásárolhatod bármelyik nagyobb hobbiboltban.

1. Válaszd ki a szöveget. A „YOU ARE MY BEST FRIEND” helyett jöhetnek a következők is: „TE VAGY A LEGJOBB BARÁTOM!”, „TE VAGY A LEGJOBB!”, „TŐLEM – NEKED!”, „SZERETETTEL, XY-TÓL”, „ÖRÖKRE BARÁTOK”, stb. Kísérletezd ki, hogyan fogod csoportosítani a betűket, hogy szép legyen a végeredmény.

2. Rajzold meg a szívet egy ceruza segítségével.

3. Ragaszd föl a betűket a kívánt sorrendben és összeállításban.

4. Először fesd meg a szív körvonalait, úgy, hogy a ceruzarajzot lefedje. Ezután fesd ki a teljes szívet. Miután megszáradt, fess rá egy újabb réteget. Ha szükséges, ismételd meg az eljárást.

5. Miután teljesen megszáradt, húzd le a betűket, és már kész is a minimalista műalkotás!

Barátod/barátnőd biztosan mindig „szívesen” fog ránézni majd a kis festményére, hiszen Te jutsz róla eszébe.

Ez az ötlet egyébként szerintem szuper ajándék párod szülinapjára vagy évfordulótokra, de akár Valentin-napra is. Szép ajándék lehet Anyák napjára is anyukádnak. 🙂 Szóval igazi jolly joker!

Az ajándék eredeti forrása a A Beautiful Mess, ahol megtalálhatod a részletes elkészítést ábrázoló fotókat is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .