♥ Valentin-napra különlegesen finom duplacsokis cupcake-ekkel készültem a családnak. ♥ Volt is nagy sikere! 🙂

♥ Férjtől megkaptam az elmaradhatatlan vörös rózsacsokromat, olyan csodás volt, még mindig kitartanak a virágok, gyönyörűek!

♥ Apukámat megleptem a csokis tortácskák szív alakú torta verziójával, szülinapja alkalmából. Ritkán van időm felugrani hozzájuk, most erre is szakítottam időt, egy picikét beszélgetni is tudtunk.

♥ Házi készítésű, kókuszos-vaníliás müzli és házi mandulatej reggelire – igazi kényeztetés!

♥ Búcsút mondtam a kertünkben roskadozó hókupacoknak – most már jöhet a tavasz! Nagyon örülök a felmelegedésnek, már alig várom, hogy elkezdjenek kibújni a kertben a hóvirágok és a krókuszok!

♥ Megrendeltem (szokás szerint kicsit késve) a kertbe felhasználandó magokat – remélem idén időben kerülnek kiszállításra!

♥ Férjjel már megint megnéztük a Megőrjít a csaj című vígjátékot a tévében, amin már mindig fennhangon hahotáztam. Baromi jó benne az összes szereplő, de Jennifer Aniston az őrült pszichiáternő szerepében egyenesen fantasztikus. Sikítva tudok rajta mulatni. 😀

♥ Szebbnél-szebb rajzokat készítettek nekem a gyerekek a héten, de nincs róla kép, majd legközelebb mutatok belőle párat! Olyan megható, hogy szívecskék mindig kerülnek rájuk (most Valentin-nap környékén meg végképp).

♥ VÉGRE sikerült rendet tenni az egyik konyhai fiókban (még hátra van egy!). Minden egyes alkalommal akkora felüdülés kihúzni, majd meglátni, hogy végre mindennek van helye (sőt!), és nem kell beszuszakolni a fiókot, mert nincs tele csurig mindenféle kacattal.

♥ A nappaliban is rendet raktam, megszüntettem a kupihalmokat, sőt, kiszanáltam egy csomó apró csetreszt. Haladok, haladok szép lassan, de még nagyon sok a tennivaló (és kevés az idő!).

♥ A szombati piacra Kismanó is velünk jött, nagyon édesen rohangált egyik árustól a másikig, mindenhol evett valamit, a végén már gurult a sok finomságtól az overalljában. 😀 Nagyon ritkán megyünk gyerekekkel a piacra, mert azt a mennyiségű cuccot, amit veszünk, három gyerekkel valószínűleg egy délelőtt alatt tudnánk csak levadászni. Így amikor lehet, a nagyszülők vigyáznak rájuk, míg mi potom egy óra alatt „végigszaladunk” a piacon.

♥ A szombati nap iszonyat rohanással telt, jó volt egy fél órára megállni, és enni egy finom falafel tálat a Hummusz Bárban. 🙂

♥ Vasárnap reggelre áfonyás-banános smoothie-t készítettem Férjnek meg magamnak – mindig készül vasárnap egy turmix (és a hét szinte minden napján egyébként), és az kerül bele, ami épp a rendelkezésre áll. (Általában minimum ötféle hozzávalóból készül, de néha még több dologból.)

♥ Vasárnap ünnepeltük a család egyik felével Kismanó hatodik születésnapját. Már hetek, sőt hónapok óta készül erre a jeles alkalomra, teljes transzban van már napok óta.

♥ Vaníliakrémmel töltött, csokis piskótával készült, csokimázzal borított szülinapi tortát készítettem neki, ami finomabb volt, mint amennyire szép – de nagy sikere volt. A gyerekek főként az arany golyókat díjazták. No meg volt rajta egy elmaradhatatlan marcipán is, Kismanó kedvence. 🙂

♥ Annyira de annyira örülök a szülinapomra kapott gyümölcs-zöldségprésemnek!!! Kétnaponta használom, és bár több időt vesz igénybe a gyümölcslé készítése, mintha centrifugát használnék, de a lé minősége valóban teljesen más. Minden egyes alkalommal hálával telve hörpintem fel az aktuális gyümi-zöldség adagot. 🙂

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .