vas pill 103

♥ Finom meleg napsugár, ami a hátamat melegíti a zord, szeles séta közben.

♥ Megszületett unokatesómék kisfia, annyira örültem neki!! Juhéjj! 😀 (Meglepit küldeni nekik, nagyon remélem, hogy már megkapták!)

♥ Kihajtott a tavasz első hírnöke a kertünkben – egyelőre egy mini méretű hóvirág, de minden kétséget kizárólag az! 🙂

Kakaós kekszek tetejét villával mintásra nyomkodni – készült összesen vagy 80 db ilyen sütike, hogy mindkét gyerek vihessen az oviba a farsangi mulatságba.

Farsang az oviban, ahová a szülők is mindig jelmezbe öltözve mennek. A gyerekek a halloween-kor is bevált szuperhősös jelmezeiket vették föl, de mi is kitettünk magunkért. Idén Férj autóversenyző volt (saját, régi autóversenyző felszerelésében), én pedig lovas (ugyancsak saját szettel) – úgyhogy kicsit nosztalgiáztunk! 😉

♥ Látni a gyerekek lelkes mosolyát, mikor a nagy nap előtti este elárultuk nekik, hogy mi minek öltözünk! 😀

♥ Oviban részt venni a farsangon, és megcsodálni az ötletesebbnél ötletesebb jelmezeket.

♥ Hidegben Tökmaggal sétát tenni, aki imád a bundazsákba burkolózva alukálni. Karácsonyra kapott termoszomba ilyenkor meleg teát készítek, és azt kortyolgatom az úton (a képen már elfogyott).

♥ Séta közben kedvenc gyerekkori foglalatosságomat „gyakorolni” – a befagyott tócsákon a jeget betörni a cipőmmel. Kockázatos, ámde rendkívül üdítő vállalkozás! 😉

Valentin-napi fotó inspirációhoz képeket gyűjteni – annak ellenére, hogy idén valószínűleg nem lesz időm újdonságot készíteni.

♥ Elkapott a Valentin-napi gépszíj, így Férj tányérján a virsli mellé szív alakban kiöntött ketchupot kapott. ♥

♥ Volt egy kis időm, így elővettem végül pár díszt, és végül vasárnapra „szívecskésbe borult” a lakás. ♥

♥ Képeslap anyukáméktól, akik Visegrádon voltak. 🙂

♥ Beleszippantani a frissen mosott hálószoba függönyökbe – végre valahára győzedelmeskedtem a halogatás felett, és rávettem magam, hogy kimossam őket!

♥ Látni, ahogyan Tökmag napról napra egyre ügyesebben eszik – és persze még mindig nem tudok betelni a cukiságával! (Napi minimum 5 képet készítek róla…)

♥ Lassúzni a konyhában Férjjel egy vadiúj EDDA slágerre (ő inkább a számot értékelte, én meg a táncot)

♥ Jókat vidulni a gyerekek „beszólásain”, amiket az ember azonnal elfelejt, hacsak nem jegyzi le őket azonnal. Például mikor Nagymanó azt mondja Férjnek, hogy „Apa, milyen jó lenne, ha Neked is olyan hasizmaid lennének, mint a Pókembernek, ugye?”. 😉

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .