• Családi mozidélelőtt a gyerekekkel. Kedden még iskolai szünet volt, viszont otthon áramszünet. Mivel már nagyon régen voltunk moziban, már jó előre kitaláltam, hogy kihasználjuk az alkalmat, és megnézünk valamit. Nagyon jó is volt ez a kis közös program! 🙂 (Itt zárójelben megjegyezném, hogy teljesen fel vagyok háborodva a mozik ételkínálatától és -minőségétől. Az egy dolog, hogy semmilyen egészséges alternatíva nincs, de az, hogy a popcorn ehetetlenül sós, szinte annyira, hogy szétmarja az ember száját, az már tényleg idegborzoló.)
  • Egyik este maratoni dog dancing webináriumon vettem részt, melyet egy ismert szaktekintély, Szkukalek Attila tartott, sok hasznos tanáccsal és praktikával lettem gazdagabb!
  • Futás! A héten sikerült háromszor is eljutnom futni, mindhárom alkalommal megvolt az 5-6 km. A vasárnapi edzésre már Indy-vel együtt mentem, annak ellenére, hogy így be kellett vállalnom egy kisebb sártengert. Még két hét a nagy napig, azaz a futóversenyünkig (kb. 6 km-es táv), addig még van egy kis idő közös edzésre, ami nem volt túl sűrű az elmúlt hónapokban, mert inkább az volt a fókuszban, hogy a saját kondimat megfelelő szintre hozzam (eleinte ez kutyával nem igazán megvalósítható).
  • Húsvétot követően úgy döntöttem, hogy egy kis tavaszi diéta nem ártana a testsúlyomnak. 🙂 Így szerda óta extrán odafigyelek nemcsak a bevitt kalóriák minőségére, hanem mennyiségére is. Ez olykor „fájdalmas”, de muszáj egy picit jobban odafigyelnem, mert ki nem állhatom, ha szorít a nadrágom! Ez eddig nem öröm, DE: az viszont igen, hogy már öt napja képes vagyok arra, hogy önfegyelmet tanúsítsak a táplálkozás terén, ami nálam nagy szó! (Alapvetően egyébként az önfegyelemmel nincs gondom, de nehezen megy a kedvenc egészséges, viszont kalóriadús finomságaim elhagyása.)
  • Mikor mosolygok az emberekre, és ők is visszamosolyognak rám. 🙂
  • Húgom 40 éves lett! S mivel külföldön volt aznap, anyukámmal videohívással köszöntöttük eme jeles nap alkalmából! Ilyenkor nagyon hálás vagyok a technológiáért, amit néha már tényleg alapnak vesz az ember, de ha belegondolunk, ez mennyire csodás már, hogy szinte bárhol és bármikor láthatjuk és hallhatjuk egymást?!
  • Igaz, hogy napokig szakadt az eső, de minden csodálatosan kizöldült.
  • Szombat reggel ébredés után Nagymanó kávéval köszöntött, olyan cuki volt!
  • A szombat reggeli piacra ezúttal Férj kísért el, aminek nagyon örültem! (Nem a kedvenc foglalatossága, úgyhogy ez külön értékes volt számomra.)
  • Ezen a héten itthon és a városban is tréningeztünk Indyvel, egyre ügyesebb, egyre jobban ráérzek a közös munkára, ami nagyon lelkesítő.
  • Ezen a héten is részem volt egy szuper masszázsban. Évek óta tervezgetem, hogy időnként beiktatok egy kis sportmasszázst, s nemrég találtam a közelünkben egy nagyon jó masszőrt, akit most bevetek a futóversenyre való felkészülésben!
  • Vasárnap anyukámmal és nagypapámmal voltunk a temetőben nagymamám sírjánál, mert aznap volt a születésnapja. Ez soha nem egy örömteli program, de engem mégis jó érzés töltött el, mert tudom, hogy nagypapámnak sokat jelent, hogy együtt voltunk a temetőben. Jó érzés volt az is, hogy szép virágokat vittünk a sírhoz, amik biztosan nagymamámnak is tetszenének (rózsaszínek!). A szép tavaszi időben a sír mellett állva három generáció gondolt szeretettel nagymamámra – ez is némi vigaszt nyújtott, mikor összeszorult a szívem a temetőben.
  • Vasárnap délután átjött egy kedves barátnőm a kislányaival, és játszóterezni mentünk a három lánnyal. Annak ellenére, hogy sok esőt jósoltak, mégis szép idő volt, ezért nagyon hálás voltam!!!
  • Belevágtam egy dog dancing oktatói tanfolyamba, így a vasárnap estém ezen a héten is az online elméleti kurzuson töltöttem. Jövő héten jön az első gyakorlati alkalom, már nagyon várom!
  • A héten végigcsináltam Adriene „Nourish” című hét napos jógaprogramját. Nagyon tetszett! Egy-két nap volt, mikor nehezen tudtam belepréselni a kb. 20-30 perces jógát a napomba, de egyébként semmi problémát nem okozott. A program különlegessége, hogy minden jógaórához egy-egy pozitív megerősítés tartozik, melyeket külön el is mentettem magamnak!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .