• Az utóbbi hetekben két „jótettet” is véghezvinni, ami boldoggá tett. Az egyik, hogy részt vettem a #nemluxustáska akcióban, melynek során gyűjtést rendeztek hajléktalan, illetve nagyon rossz anyagi körülmények között élő nők számára. Egy általam kiválasztott táskába kellett bepakolni egy megadott listáról tisztálkodószereket. Bár úgy éreztem, hogy alig van időm erre a kis projektre, de végül erőt vettem magamon, időt szántam a táska bepakolására és leadására. Utólag mindez nagyon jól esett!
  • Rendet tenni a tárolóban, ahol irgalmatlan kupi volt, és ezzel párhuzamosan átnézni az összes ruhásszekrényt és a padlást is adományozható tárgyak után kutatva. Ugyanis csodálatos lehetőség nyílt különféle ruhák és használati tárgyak odaadományozására – az önkormányzat és a Karitász szervezésében mélyszegénységben élő falvak lakóihoz kerülnek majd a kiválasztott dolgok. Négy nagy zsákkal sikerült tényleg jobbnál jobb dolgokat összeválogatnom, odafigyelve, hogy tényleg csak olyan válasszak, amire szükség van, és ami aránylag jobb állapotú (voltak egyébként vadiúj dolgok is). Olyan jó most végignézni a ruhásszekrényemen és a tárolón, melyek tartalma jócskán leapadt, és olyan jó érzés belegondolni, hogy olyanokhoz kerülnek ezek a tárgyak, akiknek tényleg nagyon nagy szüksége van rá!
  • Elkészült a Yoga With Adriene dog dancing kűrünk utolsó, végső változata, hip-hip hurrá! Itt tudod megnézni a kűrt, nagyon büszke vagyok rá:
  • Anyajegy szűrésen részt venni, melynek még a végső eredményét nem kaptuk meg, de annak örülök, hogy rávettük magunkat megint, hogy elmenjünk, hiszen a különféle bőrelváltozások időben felfedezése kulcsfontosságú! Persze nem egy örömmámor, hogy az embert vagy fél órán keresztül vizsgálgatják egy szál bugyiban, de abszolút megéri, hiszen a melanóma korai diagnózisa életet menthet.
  • Csengetett Mylord-on jókat vidulni.
  • Továbbra is minden nap iszom egy jó kis turmixot, még akkor is, ha nem készítek róla fotót. Általában zöld, van hogy csokis vagy málnás, de mindig van benne csomó finomság (pl. zabpehely, chia mag, mandulavaj, földimogyi vaj, kakaó, maca por, kendermag, őrölt lenmag vagy datolya).
  • Egy kis jóga és meditáció szinte minden nap. Ez a hét olyan sűrű volt, hogy nem vittem túlzásba, de azért igyekeztem minden nap valami tudatos jelenlétet igénylő dolgot beiktatni a programomba.
  • Március 15-én otthon pihenni a gyerekekkel. Nem csináltunk semmi különöset, de ez is nagyon jól esett! Néha kell ilyen is (főként az olyan otthon ülő típusoknak, mint én 😉 ).
  • Japán étteremben finomabbnál finomabb dolgokat enni. Nagy kedvencem a gyoza, angolul dumpling magyarul batyu, melyet esetemben zöldséggel töltöttek. Sok helyen van már, de kevés helyen kapható csak zöldséges változatban. Egyszerűen imádom!
  • Sok-sok séta Indy-vel a napsütésben.
  • Szombat délelőtti biopiac Törpillával és anyukámmal, csodás időnk volt! Törpilla is hozta a kis húzós kocsiját, került bele sok finomság. Bár egyedül gyorsabban végigfutok a piacon, mégis jó, ha velem jön, mert jó osztozni vele a „piacozás” örömében.
  • Hétvégén nagy virágültetésbe kezdtem, az ablakban a virágládák csodálatosak lettek, és a ház elé is kerültek szép színes virágok. Indy is végig ott asszisztált, imád ott lenni, ahol én foglalatoskodom.
  • Vasárnap futni mentünk Férjjel, Törpilla pedig rollerrel kísért minket. Vagy inkább csúfosan lehagyott… Nem vagyunk túl jó formában, de igyekszünk mostantól beleadni apait-anyait, mert jelentkeztünk egy áprilisi futóversenyre! 🙂
  • Megcsodálni az ébredező természetet – minden nap valami újdonság vár a kertben, az év ezen időszaka olyan lenyűgöző!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .