• Kitörő lelkesedéssel nyugtázni, hogy végre sikerült majdnem úgy előadnunk a jógás dog dancing kűrünket Indy-vel, ahogyan azt elképzeltem. Egy online dog dancing versenyre készítettük el a videót Férj segítségével. A legnagyobb nehézség az volt, hogy kb. 2-3 fok lehetett a csarnokban, ahol egész vékony ruházatban kellett „megjelennem a színen”. Vérfagyasztó volt! Bezzeg Indy-nek nem volt a hideg ellen kifogása! 😉
  • Négy éve, hogy nagymamám nincs már velünk – ha erre gondolok, iszonyú hálás vagyok érte, hogy nagypapám viszont még mindig itt van, és minden családi rendezvényen alkalmam nyílik rá, hogy beszélgessek vele személyesen is. Csodálatos dolog, hogy ilyen szuper nagypapám van, sokat gondolok rá, még akkor is, ha néha hetekig nem hívom fel, mert annyira magával ragadnak a napi teendők.
  • Folytatni a héten a futást, bár nem volt most annyi időm rá, illetve csak nagyon sok bemelegítéssel mertem belevágni, mert többször éreztem erős fájdalmat a talpamban (érdekes módon nem a bokámban, ahol ősszel megsérültem).
  • Megfogadni, hogy ha már itt a hónap eleje, igyekszem nem csak a sportban, hanem az egészséges táplálkozásban is motivációt nyerni. Azt hihetnéd, hogy baromi egészségesen étkezem, de azért ez távolról sincs így sajnos… hétköznap sokszor nincs időm magamnak ebédet főzni, olyankor csak futtában bekapok egy szendvicset, ami ugye nem túl tápláló, és délutánra már kopog a szemem az éhségtől… Úgy döntöttem, ezen változtatok, és egy csomó új receptet ki is próbáltam a héten.
  • Ilyen volt az Oh She Glows For Dinner szakácskönyvből készült növényi burger, ami istenien sikerült, még Férjnek is ízlett!
  • Egyik nap aszalt paradicsomos hummuszt készíteni, majd másnap felhasználni egy olasz tésztához a maradékot – így finom krémes, és még fehérjedúsabb lett a tésztaszósz!
  • A napsütésben egyik nap teázni, másik nap pedig kávézni Indy társaságában, miközben a különórára vártam Törpillára. Nagyon jól esett!
  • Indy megszépült, volt egy alapos fésülésen kutyakozmetikában. Egyébként is szép, de ilyenkor… egyenesen elragadó! 😀
  • Chili cica 5 éves lett, méltó módon ünnepelte a születésnapját. Reggel dorombolva elhelyezkedett az ölemben (pedig ritkán szokott!), és kényelmesen szunyókálni kezdett (kár, hogy mennem kellett uzsonnásdobozokat csinálni). Napközben a verőfényes napsütésben napozgatott a kertben, majd este elfogyasztotta a szülinapi „tortáját”. Így kell ezt csinálni! 🙂
  • Nagyon rég nem találkoztam a barátnőimmel, de ezen a héten végre összefutni pár órás eszem-iszomra és beszélgetésre a Babkában, ahová már ezer éve készülök! Nagyon finomak voltak a különféle mezzék, azaz előétel válogatások, pont ideálisak egy barátnői csevej mellé!
  • A héten úgy dönteni, több időt szentelek a Törpillával való közös játéknak, amit az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam. 🙁 Ennek fényében egyik este Story kockáztunk, másik este rajzoltunk, harmadik este pedig babáztunk. Persze az esti mesélések mindig vannak, de a közös játékra gyakran nem jut idő a hétköznapok rohanásában…
  • Az utóbbi napokban újult erővel belekezdeni a jógába, annak ellenére, hogy a kezem még mindig nem sokkal jobb, de most teszek egy próbát, hátha nem a jóga az elsősorban, ami árt neki… Meglátjuk!
  • Szombaton a várostakarítási nap keretében Kismanóval szemetet szedni a közeli mezőn, no meg Indy is elkísért minket szokásos módon. Nagyon elszomorító volt a szemétszedés, két nagy zsákot megtöltöttünk a rendelkezésünkre álló idő alatt (utána Törpilláért kellett mennem egy szülinapi zsúrra). Még vagy 3 ugyanekkora zsákot teleszedhettünk volna… A mezőt egy olyan utca határolja, ahol ipari telepek vannak, azaz folyamatosan járnak-kelnek az ott dolgozók. Hát, mit mondjak, megvan ennek az eredménye. A legszomorúbb, hogy az ott található cégektől nem lehet behajtani, hogy rendet tartsanak a saját portájuk környékén…
  • Viszont nagyon büszke voltam Kismanóra, aki segített nekem, és kifejezetten lelkes is volt. Örülök neki, hogy eljött velem, és aktívan részt is vett a szemét összeszedésében.
  • A hétvégére úgy érzem, hogy rajtam is elkezdett kijönni valami torokfájásos nyavalya, de igyekeztem sokat pihenni és teázgatni, bízom benne, hogy jövő hétre jobban leszek!

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .