♥ A hét legnagyobb öröme: sikerült zenét választani és összeállítani a koreográfiát életem első dogdancing kűrjéhez!!! Még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog, és bevallom, kicsit elrettent, hogy milyen kemény fába vágtam a fejszémet, de úgy döntöttem, akkor is megmutatom, hogy mire képes egy táncoló hovawart! 😀 Táncra fel!

♥ Egyik délután Férj Törpillával játszott az udvaron – színes krétákkal rajzolgattak. Egy órával később kihívtak, hogy nézzem meg, mit rajzoltak. ♥ Egy csodálatos, óriási, színpompás I LOVE YOU felirat díszelgett a kocsibeállónk térkövein. Férj alkotása egyrészt teljesen levett a lábamról, másrészt nagyon meghatott. ♥ I LOVE YOU TOO. ♥

♥ 40 perc jóga önmagammal no és Adriene-nel a kertben, csodás napsütésben, madárcsicsergésben, vakító kék éggel a fejem fölött… Tökéletesen feltöltött! Nagyon-nagyon jó a Full Body Flow gyakorlatsora, de kifejezetten tetszett a Yoga To Feel Your Best is! 🙂

♥ Első szüret a saját vetésű ázsiai salátamixből! Csodásan friss, karakteres íze szuper kiegészítője bármilyen főételnek vagy szendvicsnek.

♥ Szombaton a Tökmag vegán étteremből hoztunk sok-sok finomságot (egyik kedvenc vegán helyünk), és teljesen oda meg vissza voltunk a narancsos-csokis pohárkrémért, illetve az epres-citromos krémért mandulakeksz morzsaágyon… Vegán mennyország! (A csiperke és cékla burgereikről ne is beszéljünk!)

♥ Mikor Férj önként úgy dönt, hogy besegít a konyhai pakolásban. 🙂

♥ Indy-nek egyre jobban megy a „ring” gyakorlat, megint tettem föl egy kis videót róla az @indythehappyhovi Instagram oldalra 😉

♥ Reggel fél 8-kor is békésen szuszogó Törpilla, aki Olívia babáját is mindig gondosan lefekteti a kiságyába maga mellé a földre. Olíviát háromévesen kapta karácsonyra a Jézuskától, azóta elválaszthatatlan barátnők!

♥ Minden lében kanál Chili, aki még a veteményesbe is azonnal követ, sőt, a palántázásból is ki akarja venni a részét (inkább ne, annak nem lesz jó vége!).

♥ Elég nagyok lettek a paradicsompalánták ahhoz, hogy átültessük őket, sőt – némelyik már új otthonra is talált. ♥

♥ Frissen húzott ágynemű tiszta illata…

♥ Anyukámat névnapja alkalmából köszönteni (persze pár lépés távolságból!), és kicsit személyesen is elbeszélgetni. Azért az nagyon más, mint telefonon…

♥ Egyik éjjel Chili kint maradt a kertben (este nem jött, mikor hívtuk), reggel viszont kétségbeesetten várta, hogy végre beengedjük. A délelőtt hátralevő részét saját kis karosszékében töltötte, kimerülten durmolva. 😀

♥ Szokásos szombat délelőtti dogdancing szeminárium – már csak két alkalom van hátra a tanfolyamból, és már előre kesergek, hogy hiányozni fog!!! (Az is hiányozni fog, hogy órákra elvonuljak a garázsba a kutyával, és csak a saját dolgommal foglalkozzak. Lehet a család előtt titokban kellene tartanom, hogy a tanfolyam véget ért?! 😀 ).

♥ Friss, fogam alatt roppanós bio római saláta és retek egyik ismerős piaci gazdánktól. Bár a piacra nem járunk, nála megrendeljük a szokásos dolgokat, és nagyrészt mindig át is tudjuk venni szombat délelőttönként a piac közelében. Juhéjj!

♥ Anyukám rakott kelkáposztája – úgy szeretem a rakott kelt, de sajnos az egész család bojkottálja. Ez pont az az étel, amit nem állsz neki csak magadnak elkészíteni!

♥ Törpillával babázni, „főzőcskézni”, kézműveskedni… hihetetlenül igényli most a játékot, hiszen a fiúk nem akarnak vele „lányos” dolgokat csinálni. Ő viszont egy lányos lány, imád babázni, rajzolgatni, manikűröset vagy fodrászosat játszani, hercegnőnek öltözni… Mondjuk a hercegnő néha egyik pillanatról a másikra szuperképességű hős lesz, és lecsap mindenkit, mint a taxiórát 😀 Nem is értem, miért? 😉

♥ Az élet apró örömei: végre utolértem magam a mosásban, és nincs tele három kosár a szennyessel!

♥ Férjet elvonszoltam vasárnap reggel Indy-vel egyetemben futni (mondjuk Indy-t nem kellett vonszolni, de nem ám!). Nagyon-nagyon jól esett egy kicsit kitörni a bezártságból, és az elnéptelenedett mezőn futni (épp lógott az eső lába, így érdekes módon a szokásos tömegnek nem volt se híre, se hamva). Külön plusz volt, hogy végre készült rólunk jó kép, hiszen nem egyedül mentem, továbbá Férj nagyszerű csaliként működött, aki Indy orra előtt futott, így nem kellett azon ügyködnöm, hogy végre egyenesbe állítsam magam előtt (hámba kötve fut előttem, egy hevederhez van csatlakoztatva a vezetőszár).

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .