♥ Amikor Törpilla azt mondja nekem, hogy „Anya, úgy szeretlek, mint a pinty!”.

♥ Zöld (fodros keles) turmix egyik futásom után. Pont ideális volt arra, hogy pótolja a ledolgozott energiát. 🙂

♥ Virágok közt üldögélő gyönyörűségem, Indy!

♥ A héten belecsaptam a lecsóba, és háromszor is volt időm tornázni – éljen a nyár, éljen a bikiniszezon! (Ohh, de fáj a fenekem!)

♥ Lovagláson terepre kísérni megint Kismanót – olyan jót lehet beszélgetni lósétáltatás közben! 😀

♥ Esős napon karosszékben doromboló Chili cica (jajj, csak az sok macskaszőr ne lenne most a vedlési időszakban!).

♥ Férjjel éjszakába nyúlóan beszélgetni és beszélgetni… ♥

♥ Nyílnak a pipacsok! Apropó, pipacsok… vadonatúj, pipacsos-akvarelles ágyneműt felhúzni…

♥ Kétnapos családi lovas hétvége – ezúttal csak négyesben, Férj és a két fiú társaságában. (Törpilla még nem bírta volna az egész napos gyűrődést.)

Csodásan éreztük magunkat az igazi idilli vidéki környezetben, a már ismerős cuki lovak társaságában (mindenki megtalálta a saját kedvencét a két nap végére). A fantasztikus tréning vezető és a szuper kísérők segítségével igazi családi csapatépítő programban lehetett részünk, ahol különféle ügyességi feladatokat kellett végrehajtanunk földről és lóháton.

Nagyon vártam már a pillanatot, hogy megoszthassam Férjjel a lovak szeretetét teljesen közvetlen közelből, és ez az álmom most végre valóra vált! Férj még a Monty Roberts nevéhez fűződő „join-up” azaz csatlakozást módszerét is kipróbálhatta, és örökre szóló élmény lett számára. 🙂

A két nap végére hihetetlenül elfáradtunk (még igazából fényképezni se nagyon volt energiám), de rengeteg elképesztő élménnyel gazdagodtunk. Jövőre öten, ugyanitt! ♥

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .