♥ A múlt hét is őrült gyorsan eltelt – talán mert megint nem unatkoztam! Egyik legkedvesebb barátnőm ugyanis hamarosan betölti a negyedik ikszet, melynek alkalmából meglepetéseken dolgozom – jó nagy lelkesedéssel! 😀

♥ A héten befejeződött Indy agility alapozó tanfolyama, melynek folyamán lehetőségünk nyílt kicsit belekóstolni ebbe a szuper kutyás sportágba, ami nem csak a kutyáknak, hanem a gazdiknak is hatalmas kihívást jelent! Büszke vagyok, hogy ezt is sikerült elvégeznünk.

♥ Indy minden napra tartogat valami meglepetést… Már reggel kicsit félve kukucskálok ki, hogy megint mi az, amivel készült nekünk. Egyik reggelre például a kerti locsolócsövet rágta szét, másnap pedig ásott egy hatalmas lukat az egyik örökzöld alá…

♥ Ohh, de csodás ez a tavasz!!! Szebbnél szebb virágzó fák, melyek szépségével tényleg nem lehet betelni… (Még akkor sem, ha az ember megpróbálja lencsevégre kapni.)

♥ Szikrázó napsütésben vinni Kismanót lovaglásra – mindig olyan hangulatos az erdőn-mezőn kacskaringózó úton haladni, és az ébredező tavaszi természetet látni….

♥ Agaras tali Indyvel. Indy egyik legjobb haverja Mirza, a magyar agár. A héten megint össze tudtak futni a kutyusok (szó szerint), melyről próbáltam pár jó képet csinálni, de azt hiszem, még van mit fejlődnöm!

♥ Szombati biopiacozás – Törpilla megint elkísért, így négyesben piacoztunk anyukám és nagypapám tarásaságában. Megint nagyon jó volt, az időjárás is igazán kegyes volt hozzánk! Arról nem beszélve, hogy milyen csodás látni, ahogyan egyre több és több finomság jelenik meg az árusok standjain… A piaclátogatást jó idő esetén mindig összekötjük játszóterezéssel is – ez Törpilla számára a délelőtt fénypontja!

♥ Kettesben töltött este Férj és egy üveg bor társaságában. ♥♥

♥ Vasárnapi születésnapi ünneplés: nagypapám és testvérem születésnapját ünnepeltük, ami igazán jó hangulatban telt. Az összejövetel legnagyobb fénypontja húgomék két hónapos kisbabája volt, aki egy igazi tünemény! Nagymanó és Törpilla is teljesen oda voltak érte. ♥

Neked mi tette boldoggá a múlt hetedet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .